Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma ajde molim te ja sam moja od mora prosle godine oprala tek u februaru ove god hahahahahah:zcepanje:
i skinula i letnju i zimsku so o istom trosku .... a sledece kupanje dobio je za 1 maj na vikendici neki moji drugari se sazalili pa ga oribali ....hahahha

a ja sad po ovoj vrucini da ga perem ne pada mi napamet jos kad s setim onog istrljas jedan deo dok uzmes crevo ona pena se vec osusila ostale fleke ma idi samo jos i da se nerviram ili ovako shorty ne mogu ni krov da dohvatim ...ma ajde ...kuba libre nogice u vis i oprace ga kisa nocas

Ne kupaju se :confused: daleko je subota :lol:
pravo da ti kažem po ovoj vrućini odbijam da verujem u to
a i stoka su plus
naroчито су иритантни пазуси
иритирајући
како да га кажем
dobro je dok nisu iritirani =bacapeglu=
mozda se samo forumasi znoje :( :lol:
ma da, mi navikli da se hidriramo dok smo za kompijem, oni samo rade (ili penzioniraju) pa nemaju vremena da piju toliku vodu

ma sve sam probala i uvek nesto s*ebem .... i iznerviram se za utroseno vreme a kapljice uvek ostanu cime god da ga prebrisem posle uzas ...jednom sam cak uzela domestos za felne komsija skocio ne time...skloni se ja cu hahahah
a i bolje da ne znam ...evo cim nadjem zrtvu uvalicu mu da mi opere auto a ja da gledam "da naucim" :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zper:

geeejjj?
moguce...
ja sam to lickanje kola zamrzela u prethodnoj vezi.... imala sam jednog pacijenta ...krenemo na put on staje na svakih 100km izlazi briska farove trese patosnice briska stakla uzas pravi onaj iz radionice ..."majstore jel njega ovo mnogo boli" hahahahah samo sto nije imao pantofne za kola ....ne smem da jedem da ne pravim mrvice, moram da pazim kako drzim sok da se ne prospe...ma idi tad !!!! a svaki sledeci put svako svojim kolima ......

e imam divan citat za danas mene je odusevio pa moram da ga podelim sa vama
"morate da ucite da procenjujete stvari, da gledate ljude i prepoznajete blistavu lepotu u njima ali bez ikakve zelje da ih posedujete...otkinuti cvet znaci zaimati ga ali u isto vreme i - ubiti ga.... Cesto kada govorimo "Ja te volim" mi ono "Ja" napisemo velikim slovom a "ti" malim..ono volim upotrebljavamo samo kao puku svezu umesto da to bude glagol koji podrazumeva delanje"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back