Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.995
Imaš sreće što nisi videla kad je VIP lenta bila žuta. Onda su se izborili za ovu bolničko zelenu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kao da imaš vozni parkbak'em se oko kola...
Znači dvaiam više od jednog auto
Бак'еш се и око јез'ка изгледа...iam više od jednog auto
Аух, не знам дал да ме радује што су се борили уопштеImaš sreće što nisi videla kad je VIP lenta bila žuta. Onda su se izborili za ovu bolničko zelenu![]()
Veruj mi da je bolje ovako.Аух, не знам дал да ме радује што су се борили уопште![]()
Хорор. Епилепсију да добије човек!Veruj mi da je bolje ovako.
Dok su bile žute, otvoriš temu, ono šljašti, sija u oči, ne možeš da gledaš .![]()
Što? Ne ide uz lentu?Хорор. Епилепсију да добије човек!
Сад морам ник да мењам, превише је овако![]()
Превише текстаŠto? Ne ide uz lentu?
Kakve veze ima, uglavnom smo pismeni ovdeПревише текста
nisam hteo da ispravljem jer negde se baš tako i kažeБак'еш се и око јез'ка изгледа...
Imam ja vremena. Koliko sam bacila pogled u svoju natalnu, poživeću još toliko da on popravi akumulatorDžabe čekaš, njegovo sazvežđe radi na akumulator, a on mu u kvaru![]()
Imaš preveliko poverenje u njegove majstorske sposobnostiImam ja vremena. Koliko sam bacila pogled u svoju natalnu, poživeću još toliko da on popravi akumulator![]()
Eto. Ne bi on to prokockao. Nadam seImaš preveliko poverenje u njegove majstorske sposobnosti![]()
Šta da ti kažem .Eto. Ne bi on to prokockao. Nadam se![]()
Tačno. Nekog sa upregnutim konjima.Šta da ti kažem .
Akumulator se il dopuni, il kupi nov. Znači nije to u pitanju.
A sledeći put kad biraš astrologa traži nekog bez auta![]()