- Poruka
- 36.307
Možda je do Venere u Vodoliji

Venera u Vodoliji ne voli monotoniju, ceni slobodu, i želi da svakog dana bude ponovo osvojena od svog muškarca.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je do Venere u Vodoliji
Venera u Vodoliji ne voli monotoniju, ceni slobodu, i želi da svakog dana bude ponovo osvojena od svog muškarca.
Nemoj tako jako lupati glavom
А онда ће да упадне у неку невољу, типа исцепа омиљене фармерке или га нападне дилема да ли да купи црне или браон ципеле и док се искобеља, појавиће се муве или ванземаљци...
Ma da li je moguće da je takav?А онда ће да упадне у неку невољу, типа исцепа омиљене фармерке или га нападне дилема да ли да купи црне или браон ципеле и док се искобеља, појавиће се муве или ванземаљци...
Не бих са ја надала на твом месту. У поверењу @Sensei је девица![]()
Мислим да си пропустила теме са невољама нашег Мите..нема краја.Ma da li je moguće da je takav?![]()
Izgleda. Veverice sam ispratilaМислим да си пропустила теме са невољама нашег Мите..нема краја.
Ја стално бринем у какву ли се невољу сад увалио![]()
Слабо пратим већ неко време, знам пд раније, не верујем да се променио.Izgleda. Veverice sam ispratila
Slobodno me taguj , da budem u toku
i ti si dobila lentu misiceАјој што ме нервира ово вип резедо![]()
За то ти је супер @Black_star ако буде расположен. Читала сам га, сјајан је.Malo da mi zvirne u kartu![]()
i ti si dobila lentu misice![]()
Умем да машем само сатаром, не иде...sad moraš naučiti onako da mašeš![]()
Tačno znam o čemu pričašУмем да машем само сатаром, не иде...![]()
Е онда капираш колико ми је непријатноTačno znam o čemu pričaš![]()
saosećamЕ онда капираш колико ми је непријатно![]()
ХВала тиsaosećam![]()