Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.905
Hvala.
Srećno i tebi.
Srećno i tebi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bila par puta ono zaključanokafana radi, samo kažem![]()
Ma pusti ga. Uđe, protrese stolnjak i izađe.Ja bila par puta ono zaključano![]()
Jel bar istrese pepeljare?Ma pusti ga. Uđe, protrese stolnjak i izađe.
Pa to bi bilo fantastično!@Sensei ajde da dam ideje za nove teme... pa kopiraj
Pun mesec u Vodoliji danas
T kvadrat
i td....
Prosvetli nas![]()
Neće ni tebi ruka da otpadne ako otvoriš temu@Sensei ajde da dam ideje za nove teme... pa kopiraj
Pun mesec u Vodoliji danas
T kvadrat
i td....
Prosvetli nas![]()
Pa ne znam ja to.... ja sam "nova"Neće ni tebi ruka da otpadne ako otvoriš temu![]()
Neće ni tebi ruka da otpadne ako otvoriš temu![]()
vidim čak odavde kako ti raste nosPa ne znam ja to.... ja sam "nova"
a i nisam astrolog
Nisam do sad otvarala teme. Ne bih baš danas da probam : pun mesec i T kvadrati, ima da blokiram krstaricu celuvidim čak odavde kako ti raste nos
Hajde i to da vidim!Nisam do sad otvarala teme. Ne bih baš danas da probam : pun mesec i T kvadrati, ima da blokiram krstaricu celu![]()
Au, kako te nije sramota da nisi još ni jednu temu otvorila a toliko znanje imaš. Ajde probi led.Nisam do sad otvarala teme. Ne bih baš danas da probam : pun mesec i T kvadrati, ima da blokiram krstaricu celu![]()
Dva dana ne radim ništa, kako me krenulo danas.Au, kako te nije sramota da nisi još ni jednu temu otvorila a toliko znanje imaš. Ajde probi led.
Idealno vreme za pravljenje gluposti.... samo izađeš napolje i situacija se sama namestiNemoj samo savet tipa - sakrijte se u podrum i ne izlazite!
Ja bih neku glupost da napravim, molim lepo.![]()
Ufff, ne znam šta bih ti rekla. Ja sam ti do pola dana jedna osoba, a u drugoj polovini druga.Idealno vreme za pravljenje gluposti.... samo izađeš napolje i situacija se sama namestibar je kod mene tako.
doduše, kod mene je uvek tako![]()
I ja sam. Volim rana jutra.Ja sam uglavnom ujutru normalna![]()