Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.889
Mislim da je idealno vreme za preispitivanje sebe, biranje puta itd...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno pun mesec u strelcu![]()
Taman sam htela da te pitam šta to znači.Mislim da je idealno vreme za preispitivanje sebe, biranje puta itd...
Strucna analiza trenutnih desavanja.Čini mi se za preispitivanje svoje "slobode". U odlukama, ophođenju, Davanje odgovora sebi. Sagledavanje šire slike svega što se dešava oko nas. Stvari na koje nismo obraćali toliku pažnju. Fleksibilnost. Čak i nova poznanstva,
A lepo sam pri povratku s odmora u glavi isplanirala da se sakrijem negde ceo avgust i septembar i da me nema. Ali džaba, ostalo je samo u mašti.Retrogradni merkur će ovaj put doneti probleme u komunikaciji, greške u dokumentima, na poslu i td. Sve proveriti 2x. Koncentracija neka bude na nivou
Obratiti pažnju i na komunikaciju u vezama i braku. Spustiti loptu dok ne prođe avgust .
Ne znam zašto mene ali desi se da me razbije kao tanjir od arcopala.od 04.08. do 27.08.
Meni dovoljno!Gde su nam sad astrolozi da to lepo sroče, a ne ovako laički kao ja
Hoću!
Ma savršeno!Tačno bi mi to sad prijalo i da su mi prve komšije zeka i meda
skromnoOvako neko mesto, pa da odem i mogu sve planete da budu u retrogradnom hodu, ne bi me se ticalo ič!
Pogledajte prilog 1586414
Tačno. Zato alat u ruke i sklepaj ovako nešto na nekom jezeru nama skromnim forumašicamaskromno![]()
Pa zar nije?skromno![]()