Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 7.718
Zabušavate vi sa ovom astrologijom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije problem. ionako smo svi mi samo merači vremenaNačeka se ti
Ne. Ostala sam bez textaŽeno umeš li ti nešto da kažeš sem tih smajlijeva
Sanjala sam pse koje plivaju u vodi, moju omiljenu rasu. I mali i veliki, mužjaci, ženke, štenad i svi su lepi.Ne. Ostala sam bez texta
Nismo davno pričaliСад си ме подсетила, @Sensei ноћас сам те сањала , звала сам те Мито и стално су нас прекидали у разговору а онда сам се пробудила
Нисмо.Nismo davno pričali
Kakva je voda? I koja? Da li si i ti tu u tom snu sa psima ili samo oni?Sanjala sam pse koje plivaju u vodi, moju omiljenu rasu. I mali i veliki, mužjaci, ženke, štenad i svi su lepi.
Eto, da te malo raspišem.
Ne. Ni on ne pita jel sam ja izgorela na suncu, pokisla na kiši, smrzla se na snegu čekajući ovde.А не питаш какав је Мита у мом сну!
Reka, bistra i duboka. Ja sam na obali, a oni sporadično izlaze iz vode. Kao neki dok na obali. Veseli su i skoro svaki dođe do mene, štenci i odrasli psi.Kakva je voda? I koja? Da li si i ti tu u tom snu sa psima ili samo oni?
Psi znače vernost, sigurnost. Omiljena rasa - ljubav, emocija. Veliki , mali, ženke, mužjaci, štenad - Tvoja potreba da brineš o nekom, i da neko brine o tebi. Ukoliko nemaš partnera, onda je vezano za to. Štenci - može biti i briga za decu. Odlaze - plivaju, vraćaju se. Reka - tekuća voda - promena - nešto odnosi, nešto donosi. Nešto treba "baciti" niz reku.Sanjala sam pse koje plivaju u vodi, moju omiljenu rasu. I mali i veliki, mužjaci, ženke, štenad i svi su lepi.
Eto, da te malo raspišem.