Shadow_woman
Poznat
- Poruka
- 7.938
Jeste... zato sam i navela
Može retriver i bez kamina i pahulja
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste... zato sam i navela
A šta je intimnije?To znaju i pizze na grani
Nešto malo intimnije hehe
Uuuuuu to je jako intimno... kako to sad javno da kažemOno, znaš... kakvu piŽamu voliš? Satensku ili ... kako se zove ono debelo za zimu?
Spavaš li sa rasutom kosom na jastuku ili je ispleteš u pletenicu? Tako nešto bre!
Ma neeee, nije zbog toga!!! Naravno da jeste! Čuj nju - pa znate ja se ne oblačim baš potpuno kada spavam pa mi treba ceo Vitapur asortiman da se ugrejem!Uuuuuu to je jako intimno... kako to sad javno da kažem
Dobro. Vezujem kosu samo kad se tuširam. I kad sam u kuhinji. Inače je stalno puštena.
Pidžame ne nosim. Samo majicu. Možda mi je zato i hladno
Oči si mi otvorila.Ma neeee, nije zbog toga!!! Naravno da jeste! Čuj nju - pa znate ja se ne oblačim baš potpuno kada spavam pa mi treba ceo Vitapur asortiman da se ugrejem!
Čovek se uči dok je živ!Oči si mi otvorila.
Ne znam ja da spavam u pidžami
Čarape bih možda mogla. Kao mlađa sam imala pufnaste čarape za spavanje ..... i majicuPa ti kada bi zaspala u pufnastim toplim čarapama ne bi se probudila 3 dana od miline!
Eto vidiš da znaš samo si malkice zaboravila.Čarape bih možda mogla. Kao mlađa sam imala pufnaste čarape za spavanje ..... i majicu
Možda jede keks sa limunom negde u mraku, da ne mora da deli sa nama@Edmund Ti si se već pokrio?
Zvezde kažu "E, da saberemo račune. Naplata"Шта кажу звезде, ееееее?
Svi imaju neki ćošak ili kafanu pa bio red i ovde jednu namestiti.
Elem, u horoskop se ne razumem, znam da ima 12 znakova (@Manga Hilux uveo i Lakonogu kao 13.) i nešto malo kao pohvatam (informacije Tabe, informacije) ali me interesuje svašta po malo pa hajde da probamo ovako.
Da li čitate dnevne, nedeljne, mesečne, godišnje horoskope i da li verujete da npr. taj omrznuti Retrogradni Merkur utiče na nas? Za početak.
Zvezde kažu "E, da saberemo račune. Naplata"
Ti kao muž - sve poslednji saznaješ.Шта је ово сад?
Каква је ово кафана ?
Шта ретроградна венера ?
Па да,Ti kao muž - sve poslednji saznaješ.
Pa da, prepoznala sam te.Па да,
Пречесто сам по кафанама (правим), па тамо све сазнам из геополитике, а кући појма немам шта се догађа.
KancelarijskimЈел ?
а, за којим ти столом седиш ?