Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stvarno ne znam te horoskope.
I to je verujem nekome hobi? Ili strast?
Znam da me je jedan tip izanalizirao pre par meseci i rekao mi da sam u podznaku vodolija pa otud neka sklonost ka umetnosti i osećanjima... ali zaista sam duduk. Ne mogu prosto da poverujem da to ima ikakave veze...
ima donekle...
Ne verujem slepo niti da je baš sve zacrtano
Ali planete i zvezde daju određene potencijale, sklonosti i slabosti

Evo došao da vidim i ovu kafanu, jedva je pronašao. :D
Pa pravo VIP mesto...
Uvek su takva mesta sakrivena od radoznalih pogleda)))
nekad je ovo bila "moja" kafana, kad sam moderisala Strip dok ga surovo nisu prespojili sa drugim pdf- ovima
Tek sad shvatih da je Paula na ovo mislila
Sad mi je još draže!
Pa ti znas gde sta stoji...O ako kad mene nema kao sinoc mozes honorano dobrovoljno (precrtati visak) da usluzis narod)))

Dobro sam, evo me, na poslu, lep dan, evo sunca i za tebe.
IMG_20210127_094335.jpg

Lepo je i jedno od najčistijih u Srbiji
I toplo je
Mada to nije pravo jezero već pregrađen Dunav
Ali je lepo i pitomo
Ja sam išla sa klincima tamo, ali samo u aqua park. nekako mi se jezero činilo manje čistim od naše Ade ovde..
Nego, samo dva puta smo išli. E sad zašto, pa ne znam, osim mini golfa nisam našla zanimaciju za decu, osim šetnje duž jezera..

Ja sam išla sa klincima tamo, ali samo u aqua park. nekako mi se jezero činilo manje čistim od naše Ade ovde..
Nego, samo dva puta smo išli. E sad zašto, pa ne znam, osim mini golfa nisam našla zanimaciju za decu, osim šetnje duž jezera..
Moj muž je te godine stalno pratio na netu zagađenost voda u Srbiji
I ovo se ispostavilo kao vrlo čisto što sam i potvrdila kupajući se
E sad, pošto nije pravo jezero, već dunavska voda, mutnjikavo je ko reka
Mi smo išli da iskuliramo mada da sam klinka,verovatno bi mi bilo dosadno
Ovako sam odmorila dušu
A Ada mi se ne čini čistom, mada je to verovatno predubeđenje zbog enormne posećenosti
Kad vidim toliko ljudi istovremeno u vodi malo mi je frka iako svi moji idu i ništa nikom nije falilo

Dobro sam, evo me, na poslu, lep dan, evo sunca i za tebe.
Pogledajte prilog 847203
@Lunja*
Podseti me na Miku Antica i lepotu zivota i vremena koje se provodi sa knjigama

"Što se mene tiče, posle svih mojih pijanih godina, najviše bih voleo da budem upravnik biblioteke, da u njoj imam puno službenika, i da danonoćno mogu da lutam i tražim neke naslove, i da neprekidno čitam. Nemam mnogo novaca, i stoga ne idem često u knjižare.
Koliko li je ljudi, samo kad pomislim, bilo na čelu biblioteke, i to veoma značajnih, a nisu voleli da stanuju sa knjigama!
A biti na čelu velike knjižnice, to je moja prava, a neispunjena želja."

Mika Antić

@Lunja*
Podseti me na Miku Antica i lepotu zivota i vremena koje se provodi sa knjigama

"Što se mene tiče, posle svih mojih pijanih godina, najviše bih voleo da budem upravnik biblioteke, da u njoj imam puno službenika, i da danonoćno mogu da lutam i tražim neke naslove, i da neprekidno čitam. Nemam mnogo novaca, i stoga ne idem često u knjižare.
Koliko li je ljudi, samo kad pomislim, bilo na čelu biblioteke, i to veoma značajnih, a nisu voleli da stanuju sa knjigama!
A biti na čelu velike knjižnice, to je moja prava, a neispunjena želja."

Mika Antić
Ma, ja kao da jesam sve u 16, ovo mala bibliotekica, klon gradske biblioteke, i tu sam sama, sa cca 25000 naslova, pa kad imam citatelje, onda sam bibliotekar, a kad ih cekam da dodju, e onda sam sve ostalo.
A Miku obozavam! ❤️

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back