Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobednik Evrovizije je najveci javni homofob u Svedskoj,pesmu ukrao od Gete a nastup takodje ukrao od nekog.Belgijanac je apsolutno fatalan,zalljubljena sam u njega ja,pola Rusije i pola EU.Koje su mi sanse :lol: .

Caosic ljudi svima,ja sam Zauz i sta se pise u ovoj kafani?

Poslednja izmena:
Nisam neki fan za homice. Ko ce kome , to je njihova stvar. I ne volim takva okupljanja uopste. Cuo sam da je pesmu ukrao od gete, i mogu ti reci da ima slicnosti. Belgijanac je fino prosao , spot mu je malo cudan , no ajd' .

Inace pricaj sta god ti je volja :D

tumblr_inline_mwcqdyhzzy1qaea29.gif

Nisam neki fan za homice. Ko ce kome , to je njihova stvar. I ne volim takva okupljanja uopste. Cuo sam da je pesmu ukrao od gete, i mogu ti reci da ima slicnosti. Belgijanac je fino prosao , spot mu je malo cudan , no ajd' .

Inace pricaj sta god ti je volja :D

Meni su ok. skroz.Ukrao je ovo od Gete Svedjanin:

-----------------

Spot momka iz Belgije ima totalno gej simboliku - crvena farba koju simbolicno pusta bas preko ruke,on poliven vodom sa vodom koja prska naokolo i po njemu,posebno srce iz dva dela koje oznacava sa jedne strane ono sto vole sa druge strane to da moraju da kriju kako ne bi bili na meti agresivnih bezmozgasa,one celicne zezalice su opet simbolika itd.
Strejt devojkama je neodoljiv, LGBT populaciji takodje tako da treba samo da nastavi sa radom i imace ok. karijeru.Ima jaku sansu sada.

Hvala na odgovoru.

@ Anna:

What does that mean? :think:

Zaus : heh, nema problema.

Forum : Jel neko gleda Game of Thrones? Nisam gledao ovu sezonu , obicno cekam da zavrsi sezona, pa odgledam kao covek. Treba mi mali info bez spoilera , jel sezona zavrsena, jel pri kraju? U zadnjoj sezoni sam se tako zeznuo,gledajuci info, na kraju vise od pola sezone spoilovao, lol. Odgledao Flash seriju sa suprugom, preporucujem svima koji vole super heroje, "Arrow" je takodje fina serija (Isti direktor pravi valjda) , pa se neke delove iz obe serije poklapaju.

Gledao sam dosta horor zanrova,mada omiljeni zanr mi je definitivno Psichological tipa "Monster" , comedy tipa "Gintama". Inace mrzim horor filmove , I get scared easily :rumenko:

Inace, avatar nije iz anime-a, nasao ga igrom pretrage na google-u.

Po meni definitivno najbolji Narutov OST :

"Life's greatest lessons are learned trough pain" - Pain

All hall our crying god!

EDIT: Ne kazem da su ostali losi, zapravo mogao bih jedno 10-ak da izdvojim koji daju neki jedinstveni osecaj,koji me inspirisu na neki poseban nacin, ali ni jedan od njih ne moze da se uporedi sa Girei.

Poslednja izmena:
Pa dobro, nije kao ranije, no prezivljavamo nekako. Sta se desilo sa Hoklicom? Primecujem samo jedan moderator ostao, neka Anna.. :p

Sto se Narutka tice, ja pratim svoju tradiciju, pratim main story svake nove godine, ili u to neko vreme, lol.

Japanizam je meni daleko,a i da je blizu ne bih isao. Postao sam mator za takva okupljanja,odose godine... :sad2:

Што бих волео њих две да видим заједно у акцији, шта ли Црни Вук мисли питам се?

RevyandAlphard-1.jpg

Black Lagoon mi je omiljena akciona manga, samo šteta što je mrtva (chapter nije izašao preko godinu dana:sad2:)
Skoro se nikako ne sećam priče canaan ali znam da mi je anime bio zabavan, pogledao bih drugu sezonu :)
Kad smo već kod crossovera, znaš li da se u jednom chapteru jormunganda Revy i društvo pojavljuju

tumblr_mhwaseE3Tk1rxd1xlo2_1280.jpg

Black Lagoon mi je omiljena akciona manga, samo šteta što je mrtva (chapter nije izašao preko godinu dana:sad2:)
Skoro se nikako ne sećam priče canaan ali znam da mi je anime bio zabavan, pogledao bih drugu sezonu :)
Kad smo već kod crossovera, znaš li da se u jednom chapteru jormunganda Revy i društvo pojavljuju

tumblr_mhwaseE3Tk1rxd1xlo2_1280.jpg

Знам. Знаш за нашег лика рађеног у Jormungand? Радили га према Аркану.
http://jormungand.wikia.com/wiki/Dragan_Nikolaevich

Heh, kontao sam da je neki naš ali nisam znao da je baziran na Arkanu :D

Није једини. У Dance in the Vampire Bund имају 3 наша лика-Радован Ељниченко(такође базиран на Аркану) , Ивановић и још један.
У Ansatsu Kyoshitsu можеш чак и да чујеш једно 2-3 реплике на нашем, додуше бангавом нашем, али нашем језику...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back