Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

God.. Kako sam dobio zelju da ponovo odgledam oba serijala. Impossibru! :)

Ali prvi serijal mi je definitivno bolji. Jedini ost koji mi se svideo od ovog serijala. Pitam se jesam li jedini fanatik ovde koji vise voli FMA od FMA : Brotherhood?

God.. Kako sam dobio zelju da ponovo odgledam oba serijala. Impossibru! :)

Ali prvi serijal mi je definitivno bolji. Jedini ost koji mi se svideo od ovog serijala. Pitam se jesam li jedini fanatik ovde koji vise voli FMA od FMA : Brotherhood?

Meni su jednaki, stvarno ne mogu reci da je jedan bolji od drugog ,citava prica sa homunculusima iz originala je odlicna i onaj shambala film odlicno zavrsava pricu :D

Ljudi je li Attack on Titan ongoing i ako jeste kada izlaze epizode? :)

Imam na telefonu app, sve gledam na telefonu tako da mogu da izdvojim vremena :P

EDIT:

Sad video da je dovrsen :P

Ovo samo prva sezona ili je to to sto se tice animiranog dela XD Ne bih da citam jos jednu ongoing mangu dosta su mi Bleach, Fairy Tail i Naruto :P

Poslednja izmena:
Nisam jos dovrsio, zato cuti...

Nzm ja volim romanticne komedije/drame pa jos ako ima akcije...

Pff, ne znam meni odgovara. Ukusi su razliciti.

Druže odustani dok ima šanse.Prvi arc je glupav ali osrednjeg kvaliteta,drugi je blago rečeno UŽASAN.Od incesta,tentacle rape do klasičnog rape stvarno svašta ima.

And then there is this :
52755ad8-1.jpg

Poslednja izmena:
Anime nije lepo objasnio. Na pocetku i sredinom su kao rod, a kasnije nisu, odnosno Kirito objasnjava kako on nije deo te porodice niti je ikada bio... Neka greska. A ova je to znala vec dve godine i zato se i zatreskala...

A citat iz novele bas cu da pogledam, stvarno mi nije jasan.

Ono o ukusima ne treba raspravljati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back