Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
11se1z8.jpg

Srećna nova narode :)

Currently watchin' :

Najbolji drug mi je preporucivao vec nedeljama,s'obzirom da nisam neki ljubitelj Korejanaca ajde da pogledam,belive it or not.. I LIKED IT.

Radnja je smestena 1600 i neke godine, kada su plemici i kraljestvo imali najvecu moc,gde je zivot coveka (roba) bukvalno imao cenu jedne kokoske. Prica se fokusira na ... damn zaboravio sam mu ime - Hunter Roba, koji je nekada bio plemic, ali zbog nekih stvari zivot mu se preokrenuo. Pokusavajuci da nadje svoju voljenu devojcicu (Najveca ironija sto ona misli da je on mrtav, mind-fuucked I KNOW!). Serija ima 24-25 epizode, koliko ima drame, toliko ima i komicnih/akcionih scena. Najveca prednost ove serije je sto je smestena u to neko urbano doba, gde je covek morao bukvalno sve da radi kako bi preziveo. Likovi su poprilicno lepo odglumili svako svoju ulogu,svidja mi se sto serija ne prati samo jednog lika,vec je lepo izbalansirana i fokusira se na vise njih,tako da od samog pocetka ima da vam se sigurno dopadne makar jedan lik. Prosek epizode je oko 50 minuta,

Seriju mozete gledati na : http://www.alodrama.com/watch-Chuno-episode-1a/15500.html

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back