Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kyaaaaaaaaaaaaaa!!!!! HUSBAND!!

*q* his strong back makes me go crazy all over!! *q*

tumblr_m9qk004KB61r7xd5jo1_1280.jpg

Ja i dalje ne vidim poentu tih reputacija, sem da se ojača virtual ego tinejdžera koji nemaju real ego.

Ma to mi je predstavljalo neki cilj na forumu, onako zamisljao sam to ko ima vecu reputaciju taj je glavni xD Zez se... Eto bilo je interesantni, znas sta drugi misle o tebi :D

Nego skinuo sam na svoj android gameboy advance emulator... Pokemon Emerald... Luda igra :D

Upravo sam ocistio komp, skinuo sam i namestio ponovo kuler, ali sta mi ovoliko gori?
Ako vas ne mrzi da izmerte svoju temperaturu uz pomoc ovog programcica.

http://www.almico.com/speedfan446.exe

3341211.jpg

To ti je mozda i zbog toplote vazduha. Meni svako leto koci komp maksimalno. I jesi siguran da ti svi kuleri radi punom snagom?

@Wolf

Dobro si cuo. Ja sam ga skinuo, a posle pola sata delete... xD

To ti je mozda i zbog toplote vazduha. Meni svako leto koci komp maksimalno. I jesi siguran da ti svi kuleri radi punom snagom?

@Wolf

Dobro si cuo. Ja sam ga skinuo, a posle pola sata delete... xD

Taj procesor ti gori ,jesi stavio novu pastu kad si vraćao kuler ,možda se stara osušila?

EDIT : LoL pogrešno citiran post ovo se odnosilo na grimma :)

@Akuta
Šta ja znam evo skida mi se pa ću da vidim kakav je :D

Poslednja izmena:
Evo nesto interesantno, ko voli engleski naravno...

http://www.flo-joe.co.uk/fce/students/tests/tsindex.htm

Odradio sam prvi test prva dva uz samo jednu gresku. Hocu da naucim sad za koji mesec sto vise i da idem da polazem pri ambasadi, stvar je samo sto sam toliko neobavesten da nemam pojma kako se zove taj test, a ima ih vise. Mislim da je ovaj Cambridge, u svakom slucaju nakon njega moze da se radi u skoli, dobije diplomu da si kao native speaker.... :D Cekam da se cujem s bivsom profesorkom da mi donese neke testove na papiru i da mi kaze tacno koliko jos treba da ucim i sta treba da ucim.

EDIT:

Otisao na CPE, najvsi nivo koliko sam ja video i prosao test 1/part 1 uz cetiri greske.... Probajte, zabavno je za ubijanje vremena :D

Poslednja izmena:
Ja ću najverovatnije da radim TOEFL u skorije vreme, treba mi za neke stipendije. Moram da poskidam sa neta neke pripreme. :D

CPE i TOEFL ti daju ista prava za predavanje, pa meni nije jasno zasto ti je ovaj potreban za studije. Nadam se da meni nece da ga traze kada budem konkurisao za stipendiju za Japan (kad i ako upisem fax i budem i ako budem na 4. godini xD )

@Hoklice

CPE je valjda c2, ako sam dobro procitao :D

TOEFL se boduje, ostvaruješ na osnovu tačnih odgovora odgovarajuće bodove i koledži obično imaju ograničenja u vidu donje minimalne količine TOEFL bodova koji su potrebni.

Meni nije bitno to za predavanje, već mi je bitna priznatost diplome. TOEFL i IELTS su blizu, s' tim da ameri priznaju većinom samo TOEFL. IELTS i TOEFL su ti više za osobe kojima nije maternji jezik engl, a CPE, FCE i ti tako su valjda za ove maternje. (Na kraju krajeva, na x faxova što sam gledao po US i Evropi navodi se ili TOEFL samo ili TOEFL/IELTS, tek poneki odobrava CPE ili FCE, bar zvanično. Pa da se ne mučim džaba. :D)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back