Anna Hiwatari
Domaćin
- Poruka
- 4.456
Spala rep. moc i to jako puno T_T
jedva nakupih one poene... mah, nvm... don't care...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spala rep. moc i to jako puno T_T
Ja i dalje ne vidim poentu tih reputacija, sem da se ojača virtual ego tinejdžera koji nemaju real ego.
Das das das das, das das das das, das das das das, das das das das, das das das das, das das das das, das das das das, das das das das, das das das das, das das das das!!!![]()

Ne mogu da verujem da sam prevideo izlazak postal 3 ala ću da se iživljavam
Strasno glupa igra... Drugi deo ostaje najbolji.. Mada je i on glup, ali izivljavanje nad neduznim gradjanima xD
Upravo sam ocistio komp, skinuo sam i namestio ponovo kuler, ali sta mi ovoliko gori?
Ako vas ne mrzi da izmerte svoju temperaturu uz pomoc ovog programcica.
http://www.almico.com/speedfan446.exe
![]()
To ti je mozda i zbog toplote vazduha. Meni svako leto koci komp maksimalno. I jesi siguran da ti svi kuleri radi punom snagom?
@Wolf
Dobro si cuo. Ja sam ga skinuo, a posle pola sata delete... xD

Da, paste skoro da nema, moram da kupim novi, inace u doljen desnom uglu mi stoji 43 43 a ja znam da je do 46 ok.

Ja ću najverovatnije da radim TOEFL u skorije vreme, treba mi za neke stipendije. Moram da poskidam sa neta neke pripreme.![]()
Ja ću najverovatnije da radim TOEFL u skorije vreme, treba mi za neke stipendije. Moram da poskidam sa neta neke pripreme.![]()