Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TOEFL se boduje, ostvaruješ na osnovu tačnih odgovora odgovarajuće bodove i koledži obično imaju ograničenja u vidu donje minimalne količine TOEFL bodova koji su potrebni.

Meni nije bitno to za predavanje, već mi je bitna priznatost diplome. TOEFL i IELTS su blizu, s' tim da ameri priznaju većinom samo TOEFL. IELTS i TOEFL su ti više za osobe kojima nije maternji jezik engl, a CPE, FCE i ti tako su valjda za ove maternje. (Na kraju krajeva, na x faxova što sam gledao po US i Evropi navodi se ili TOEFL samo ili TOEFL/IELTS, tek poneki odobrava CPE ili FCE, bar zvanično. Pa da se ne mučim džaba. :D)

Da, ok, ali mislim da cu proci i sa CPE... FCE je najnizi nivo, od njega nema vajde :D

E ne mogu tako stvarno.

Najbolje je da problem objasnis lepo tabu i da ga zamolis za to, sigurna sam da ce hteti *(mada ces mozda morati malo da sacekas).

Ma pitao sam Violetnu. Mrzi me da cekam vise... Uostalom otvorio sam temu na na teen i ispsovao sve redom... :D Nadam se da se neces pronaci. Ako slucajno procitas i uradis trajni ban javi mi samo, nzm da li ce da pise... A jos neko mi je predlozio Tabua, ali *** nisam znao. Kasno je sad i vec sam otvorio temu kada sam to saznao :D

Zork-Metal-Smiley.gif

Srbi smo. Smislili bi neku teoriju zavere kako nas Nemci kontrolišu preko toga, pa bi se deca otačstva digla i izlomila đavolje rabote.

Sve bih ja to u rudnik.

Sećam se kad su pre nekoliko godina postavili u park ovde u NS free wi fi ali si čak imao i nekoliko klupa sa modemima koji su zaštićeni u kutiji i onda iz kutije viri usb kabal pa si mogao i tako da se povežeš ako iz nekog razloga nisi mogao da se nakačiš na wi fi .Ja i moj drug smo došli 2-3 dana nakon što su to postavili i već su svi usb-ovi ili bili pokidani ili spaljeni ili je zemlja bila nagurana u njih.
Pre nekih godinu dana su kod spensa postavili solarni panel na koji si mogao da puniš telefon znači ima raznih priključaka (nokia,htc,samsung,iphone) isto tako posle par dana već pola pokidano ,nisam odavno obraćao pažnju na to verovatno su svi pokidani do sad.

Sećam se kad su pre nekoliko godina postavili u park ovde u NS free wi fi ali si čak imao i nekoliko klupa sa modemima koji su zaštićeni u kutiji i onda iz kutije viri usb kabal pa si mogao i tako da se povežeš ako iz nekog razloga nisi mogao da se nakačiš na wi fi .Ja i moj drug smo došli 2-3 dana nakon što su to postavili i već su svi usb-ovi ili bili pokidani ili spaljeni ili je zemlja bila nagurana u njih.
Pre nekih godinu dana su kod spensa postavili solarni panel na koji si mogao da puniš telefon znači ima raznih priključaka (nokia,htc,samsung,iphone) isto tako posle par dana već pola pokidano ,nisam odavno obraćao pažnju na to verovatno su svi pokidani do sad.

Bilo je toga i u Nisu. Zato su kod nas modemi za net na banderama ili na nekom drvetu, cak i huligane mrzi da se penju da ga skinu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back