Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Exactly my point.
Film je => bolje da ga nisam gledao. :lol:

im-here-to-talk-about-the-avengers1.jpg

Poslednja izmena:
Inace pocinjem da bacam hate na fanfiction.... Prvo stoji mi da sam s Islanda, a ne vidim opciju da promenim

*le gasp!*
2z83i8z-1.gif

I meni je Pixiv to uradio! Mamicu mu....
Salje meni jedna likusa poruku i kaze nesto u fazonu " I was very surprised? You live in republic Iceland, I don't know NHK is gone on air in Iceland...." And I'm like "no no no, I live in Serbia Se-ru-bi-a xDDDD"
I posle odem na svoj profil i vidim da pise Iceland.....Srecom uspela sam da promenim xD

*le gasp!*
2z83i8z-1.gif

I meni je Pixiv to uradio! Mamicu mu....
Salje meni jedna likusa poruku i kaze nesto u fazonu " I was very surprised? You live in republic Iceland, I don't know NHK is gone on air in Iceland...." And I'm like "no no no, I live in Serbia Se-ru-bi-a xDDDD"
I posle odem na svoj profil i vidim da pise Iceland.....Srecom uspela sam da promenim xD

I meni se vratilo u normalu...

@Ana

That's what we all need...

Dodaj tu i android telefon i imas komplet :D

A meni iskreno ne treba, dosta mi je ovaj komp, kakav takav net i toliko... Pisem i kacim online, visim malo na sve strane i toliko... Ja sam skorman korisnik :D

Zaboravio sam ovu xD

Toliko slika iz svakodnevnog zivota, cak me negde i podseca na C.C. iz Code Geass... :D A i u pravu je world is hers, actually every girl's, they just need to sway their hair :D

EDIT:

Taj njen vrisak... Voleo bih da se nadjem s zenom kojoj su uzeli voice samples (nesto mi glupo da napisem glasovne uzorke xD)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back