Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lik na 0:08 is like "WTF am I seeing!!!" :hahaha:

to5L0NE_omg-rage-face.png

BTW evo malo zajebancije sa smoshom na chat roulette :D

ahaha da.... a gledao sam i drugi klip... Umro sam :D

Thank you, Sofi!

Dule, go to Hell! :D

He's not girly, he's TOP and he's awesome!

tumblr_m8le64G3nb1rcyjilo1_500.jpg

Sad me jos saljes i u pakao... A mislio sam da me volis... T.T

Ah pa...

Inace pocinjem da bacam hate na fanfiction.... Prvo stoji mi da sam s Islanda, a ne vidim opciju da promenim, drugo ne znam gde da napisem ono kao ti "Please review so I know If I am doing it right....", jedino gde imas da pises je na account pa profile... Ja tu napisem, but nothing's happening...

Ah bar sam izbacio chapter 2 :D

P.S.

Ovaj me podseca na Milana Stankovica :D

EDIT:

Provalio sam sve... Msm sakrio sam iz koje drzave sam, ali ne znam da promenim na Serbia and Montenegro :D

Poslednja izmena:
Ja vidim Srbija i CG...

aaaaa krades!! napisao si i ti "please review" bu buuuuu~ jk keep it up!
znaci, snasao si se da uploadujes chappy, nice!

nemoj da si vise to spomenuo >.< top :heart:

a pazi sad ovo.. juce sam imala takvu inspiraciju da sam napisala preko 1500 reci a danas nista... to kod mene dodje i ode.. al ce da dodje ponovo :D
imam vremena do sledeceg petka :3

Sad i ja vidim SCG

A nisam ukrao, to svi pisu :D

Ali me fanfiction sad posteno iznervirao, stavio sam zvezdice da bih odvoji trenutke u chapteru, msm na ovo:

Ballalalalal lalalal lalal Prihvatam moc

*

Sta se desava tamo?
Nzm pojavila se neka nova moc...
itd...

E sad posto fan fiction to nije registrovao izgleda nabacano i ti momenti nisu lepo odvojeni...

"I… I'll take the power, tell me what to do." Finally answered Akio. This was his chance to not only avenge Harumi, it was a chance to redeem, it was his fault after all.

"Ahahaha, wise choice, don't worry I'll guide you the first time, I've been sealed for such a long time, It's time to see if my power is still at its fullest." Answered the creature with intimidating voice.

"What's happening over there?" asked Ichigo over shoulder while dodging the attack from a green Hollow.

"I don't know, it looks like Harumi is injured and it seems there is one human casualty." Answered Rukia with frightened voice.

"Didn't we secure this area?" asked Ichigo again "No human should be able to come near this place."

E sad zvezdica bi trebalo da bude izmedju recenice gde "zver" govori kako ce mu pomoci i recenice gde se Ichigo obraca Ruki(j)i

ne daju zvezdice ;)

pa cime da razdvojim... ? :D Onom linijom koja je tebi iznad to be continued (kad smo vec kod toga, kako to stavljas?)

I citas li ti slucajno moje...? Ja pisem tako da i onaj ko ne razume nista o Bleacu moze da prati (ima jedan review, procitaj ga :D )

A ja lagano mogu i 5000 reci, ali necu toliko da *****m po chapteru... Pisem oko 2000 reci, pa planiram da bude nekih 20-30 chaptera :D

linija se nalazi u doc manage-ru, pored bold, italic, underline etc.
nju stavljas na pocetak recenije tako da razdvoji gore i dole.

ne citam... rekla sam ti da vise volim da pisem a ne da citam a posto je to Bleach... slabe sanse... mrsavo :D

ja napunim chapter sa po 6.5k reci :D i jos dok napisem onaj uvod i notes ispadne 7k :lol:
planiram 15 chaptera a mozda bude i 14, vec imam planove za svaki i ako dva chaptera stavim u jedan (ako ne nadjem sta da pisem) bice manje

linija se nalazi u doc manage-ru, pored bold, italic, underline etc.
nju stavljas na pocetak recenije tako da razdvoji gore i dole.

ne citam... rekla sam ti da vise volim da pisem a ne da citam a posto je to Bleach... slabe sanse... mrsavo :D

ja napunim chapter sa po 6.5k reci :D i jos dok napisem onaj uvod i notes ispadne 7k :lol:
planiram 15 chaptera a mozda bude i 14, vec imam planove za svaki i ako dva chaptera stavim u jedan (ako ne nadjem sta da pisem) bice manje

Ahaha... Mogu i ja da ga napunim, al' nekako mi deluje prenatrpano. Mada svaki sledeci chapter sadrzi vise reci

moj je problem sto hocu sve da objasnim detaljno, da i citaocima nekako stvorim sliku koju i ja zamisljam.... nadam se da uspevam posto sam dobila review da sam dobro objasnila neke stvari ^////////^

Ja sam dobio nesto slicno, samo sto ja to radim s manje reci.... :D

Uostalom procitaj jedan pasus pa ces da vidis...A meni se tvoje svidja, mada ne znam nista od One Piece, sto znaci da si dobro uradila svoj posao :D

P.S.

A na fejsu mi rekose da prica "uvlaci"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back