Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ja Skyrim nikako da završim. Verovatno zato što sam odradio sve što je imalo da se odradi u vezi Vinterholda - nešto što sam praktično doživljavao kao glavni kvest. Nakon toga mi se više nije igralo.

Deluje gotivno taj DLC, mada istovremeno deluje kao da će vampiri biti jedno sto dvadeset puta interesantnija i korisnija opcija od lovaca. Šteta. Voleo bih da je to nekako izbalansiranije.

girlsxswordssunset21024sg1.png

Jedina dobra slika.

Jel se jos neko zanima ovih dana zdravstvenim knjizicama?
Sada kada sam zaposlen dobio sam novu ZK ali sam prebacen na STARI GRAD, karton mi je ostao na Zvezdari, jel trebam da prebacujem karton ponovo (tri jebena meseca koliko mi je trebalo sa NBG) u STARI GRAD ili mogu da se prijavim na Bezanijskoj Kosi tj. u bilo kom drugom domu zdravlja u BG i otvorim novi zdravstveni karton?

Jel se jos neko zanima ovih dana zdravstvenim knjizicama?
Sada kada sam zaposlen dobio sam novu ZK ali sam prebacen na STARI GRAD, karton mi je ostao na Zvezdari, jel trebam da prebacujem karton ponovo (tri jebena meseca koliko mi je trebalo sa NBG) u STARI GRAD ili mogu da se prijavim na Bezanijskoj Kosi tj. u bilo kom drugom domu zdravlja u BG i otvorim novi zdravstveni karton?

LoL nesećam se kad sam zadnji put išao u bolnicu ,mislim da mi knjižica nije overena ima jedno pola godine XD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back