Moonchild86
Aktivan član
- Poruka
- 1.557
^
To se zove cyber kradja.
To se zove cyber kradja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, imam taj problem da ne mogu da shvatim kako neko preferira socijalnu ekskluziju u određenom vremenskom periodu, preko nečeg drugog.
Ali opet, to što odem u Beč, ne znači da ja ne mogu skinuti igricu i uživati u istoj meri kao i onaj ko ju je kupio, naravno uz 0 troškova. To je poenta, što platiti kad ne moraš.
To je stvar nečijeg morala dali treba platiti nešto ili ne ,ti nemoraš ni da platiš u prodavnici nešto ali se bojiš posledica koje ćeš da snosiš ako to pokušaš a upravo te posledice nepostoje na internetu i zbog toga ljudi shvataju olako pirateriju.
^
To se zove cyber kradja.
A be ste vi svi poludeli?
@Alan
Ja da imam pare uvek bih kupovao igre, ne da bih podrzao kompaniju, kao da im nesto znaci ako je bas ja ne kupim ili ostali par stotina hiljada, dovoljno oni zaradjuju i bez nas, ali original je uvek bolji od pirata.
E sad, problema s moralom nemam, jer nemam pare i jedini nacin da dodjem do igre je dobri stari torrent...
Inace pravi si ekonomista. Ti kad pricas dodje mi da je zavolim, a kada odem u skolu zapalio bih svaku knjigu, i to na sred casa.
Pa, u skladu sa naukom koju ja izučavam, smatra se da je čovek homo economicus, tj. da uvek i u svakoj situaciji gleda da uz što manje troškove ostvari što više rezultate. Moral je samo nepisan zakon nametnut od okoline, to nije ništa urezano u ljudsku svest - tl;dr moral nije preterano bitan, on je samo bitan ako želiš da budeš prihvaćen u očima drugih.
Svestan sam toga.![]()
Pa ne kupujem ih, nemam pare... A kupovao bih, jer original je uvek bolji od pirata, a i ako ne valja original brzo izbace pec koji sredjuje, a kada se krekuje pec ostanu neki bagovi.
A ti si tek lud ako si kupio dve figurice i to 10 evra po jednoj.
Prva epizoda elders react

Lik na 2: 49 je car!!! xD 
What drugs she's on? xDHahahahah!!!Lik na 2: 49 je car!!! xD
Ah, and "I feel like that animal was my friend I think it loves me" lady, she need's to calm downWhat drugs she's on? xD
^ Jesu dostupni DLC likovi?

Jel kupovao neko nesto preko amazona, ebay, alibaba?
Sta se desava sa paypal? Samo sam procitao da ce biti u 2012 god.
Zanimaju me neke stvari koje bih rado kupio ali nisam u toku sto se tice toga.
(plus neke druge prepravke zakona o taksama i ostalim nametima)@Grimm
Paypal (valjda) jos nije dostupan. Bez njega nista...
@Wolf
Znam da zvanicno nisu, ali na verzijama za konzole su vec bili na disku i onda su hakeri uradili svoj deo posla.
A ja hocu Christie.![]()