Black Wolf
Iskusan
- Poruka
- 6.981
I don't think so
Barem ne u skorije vreme...
But he'll be back eventualy they always come back XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I don't think so
Barem ne u skorije vreme...
*replay* *replay* *replay*
Do 12 epizode je manje vise isto, a posle... Tek od 16 postaje masterpiece...

Baš sam sada završio drugu sezonu.![]()
http://gifura.orzhk.org/src/1332235315120.swf
http://4.***************/-IHmZeGAA2pw/Tw9HHzmr2RI/AAAAAAAAB6I/wcW9a5I8Wk0/s1600/troll%2Bface.jpg
Ja vise nista ne gledam sta je u spoilerima, posebno od Wolfa... :S

Ја чекам да изађе неки видео са бољом графиком. За сад на аниметаке само неки мп4 шит.
Аааа. Па лепо. Докле си стигао? И иначе, Рајдер је краљ. :Д
Ako pricate o Aleksandru, onda moram naprosto da se umesham.
Godinama sam postovao Makedonskog, stvorio sam u odredjenom pogledu i predstavu o njegovom izgledu i naravi. Veoma inteligentan lik, prosecne fizicke gradje, izuzetni macevalac i kopljonosha, plava kosa.
A onda dodje Fate Zero i sve mi to sjebe.
******....
I u pojedinim delovima je lik mnogo cool, a u nekim je serator.
A Arthuria je dobra, mada previse Tsun-Dere, gora je od Tosake. Povremeno ume da iznervira, ali nekako je bas zbog toga gotivim. XD
Ali najbolji lik je po meni Archer - Gilgamesh. Iako previse uobrazen, lik je izuzetno mudar i inteligentan. Ali ipak ima komplekse jer je izgubio kucnog ljubimca pa onda ide endless rage kao da je Berserker. XDDDD
A kad spomenuh Berserkera, njega bas i nismo mnogo videli, a smatram da ima dosta potencijala.
Шта вам је то уништило слику Александра? Ја нисам гледао филм са оним педерчићем глумцем, so yeah, нисам у току како га је он представио. Рајдер је баш био бро у целом анимеу, тотално је краљ.
Сејбер са друге стране је баш збуњена, и то онако жешће. Видеће се у епизоди са банкетом како ће је мајнд рејповати Гилгамеш и Рајдер (и између осталог колико Рајдер је*е кеву). :Д
Јбг, није кривица Тајп Муна што Александра у филму глуми феминизирани фем. :/ Александар је и у историјским списима представљен као нижи човек, јачег тела (ака: мишићав). Једино што је у Тајп Муну веома висок, али добро, ***, Јапанци фапују на висину.
Мене је Сејбер нервирала у Фејт Стеј Најт, али у Фејт Зеро сам почео да је сажаљевам. Усрала је све око себе и себе, а није ни свесна, мица.