Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
^

Znam kako ti je, ponovicu ovde kracu pricu.

Kada sam bio prvi ili mozda cak drugi razred srednje skole par dana sam isao do izloga da gledam D2 diskove + exp. kroz staklo.
Nisam tada imao para za kupovinu cetiri diska a toliko sam zeleo da igram tu igru.
Koliko sam racunao trebalo mi je dve nedelje da ne jedem uzinu u skoli da bih mogao da prikupim lovu ali nisam mogao da izdrzim bez hasa.
To je bilo davno pre vise od deset godina, zaboravih i kada je polugodiste ali ako si ok sa skolom tj. dobre su ti ocene trazi od roditelja. ;)

_____

Inace danas sam prosao upravo pored moje srednje skole, posle vise od desetak godina kako sam naveo "Tehnicka Skola Novi Beograd", isao sam do buvljaka da kupim bajs.
Uzeh ovaj MTB.

574757_3143689079280_1476578612_32429009_41854254_n.jpg

Poslednja izmena:
13 000 din. + 250 din. za sifru da mogu da ga vezem i ne brinem, uzeh ga na buvljaku, prvo sam isao da pogledam isti model u lokalu kod Belville naselja (jako lep kraj, mnogo mi se svidja, cisto, uredno, lepe zgrade, moderno) ali tamo je preko 15 000 ili mozda cak 17 000 din. ne mogu sada tacno da se setim.

13 000 din. + 250 din. za sifru da mogu da ga vezem i ne brinem, uzeh ga na buvljaku, prvo sam isao da pogledam isti model u lokalu kod Belville naselja (jako lep kraj, mnogo mi se svidja, cisto, uredno, lepe zgrade, moderno) ali tamo je preko 15 000 ili mozda cak 17 000 din. ne mogu sada tacno da se setim.

Aha znači nov je kad si rekao buvljak automatski sam pomislio da tražiš nešto polovno anyways bajk deluje ok samo nemoj da se previše iživljavaš ipak je to capriolo :) Što se tiče šifre nemoj se previše pouzdati u nju pošto sam bezbroj puta video presečene lance kako leže na putu a bajka nigde a da nepričam koliko je ukradenih bajkova prodato na gradilištu na kojem sam radio znači dolaze likovi u čoporima po njih 10 možeš birati kakvih hoćeš za 2000 din XD najbolje je kačiti bajk na prometnom mestu nemoj ga ostavljati po uličicama i.t.d. jer kao što rekoh treba mu pola minuta da preseče te patetične sajlice sa onim svojim kleštima za armaturu.

^

Kada sam bio prvi ili mozda cak drugi razred srednje skole par dana sam isao do izloga da gledam D2 diskove + exp. kroz staklo.
Nisam tada imao para za kupovinu cetiri diska a toliko sam zeleo da igram tu igru.
Koliko sam racunao trebalo mi je dve nedelje da ne jedem uzinu u skoli da bih mogao da prikupim lovu ali nisam mogao da izdrzim bez hasa.
To je bilo davno pre vise od deset godina, zaboravih i kada je polugodiste ali ako si ok sa skolom tj. dobre su ti ocene trazi od roditelja. ;)

_____

Inace danas sam prosao upravo pored moje srednje skole, posle vise od desetak godina kako sam naveo "Tehnicka Skola Novi Beograd", isao sam do buvljaka da kupim bajs.
Uzeh ovaj MTB.

574757_3143689079280_1476578612_32429009_41854254_n.jpg

Ja imam D2 sa ekspanzijama original :P

A ocene su mi toliko dobre da cu pre poceti da zaradjujem no sto ce mi roditelji dati XD

Inace dobar bajs

nemoj da se previše iživljavaš ipak je to capriolo :)

Sto? Capriolo je bas dobra i poznata marka, ali necu da se izivljavam jer sam ga uzeo vise da mi dodje kao rekreacija. :)

Ja imam D2 sa ekspanzijama original :P

A ocene su mi toliko dobre da cu pre poceti da zaradjujem no sto ce mi roditelji dati XD

Inace dobar bajs

Lepe vesti, drzim ti palceve da zaigras.

^

jeb*te kako tuzna prica :'(

I to sam gledao prosle nedelje, prirodno lepa devojka ali eto sta se desi kada se ozenis/udas mlad/a, sjebo ju je taj lik, mladost, ne razmisljas o posledicama, sada je kako je i sama rekla sama na ovome svetu, nema nikoga, nadam se i da ce njoj neko pomoci.
Veceras je bio neki dekica od 76 god. za suprugom, odgovorio na prvi nivo, tj. sest pitanja, kada su dobili sina bio je najsrecniji covek na svetu i koliko god su ga usmeravali ka dobrom on je bio sve gori, maltretirao ih, uzimao penziju, jurio oca kuhinjskim nozem, silovao, i radio druge gnusne stvari.
Ko zna sta jos, verovatno mnogo gore jer su prvih set pitanja laganija.
Stoka od coveka a toliko ulagali u njega da postane dobar.

Silovao neke maloletne devojcice u sobi a roditelje zakljucavao u drugu sobu, sta je njima sve radio ne zna se, kazem ti na prvom nivou dekica je odustao.
Voditeljka ga pitala da li mislite da ce vam sin traziti novac, da li mislite da je u stanju da vas ubije, itd...
Ma uzas, i onda sama apelovala na nadlezne organe da im pomognu.

_____

Sto se tice te male ne secam se ni ja tacno ali imas na yt par klipova sa njom, samo ukucaj trenutak istine.
Otisla je sa deckom/muzem u inostranstvo i tamo ju je lik navukao na drogu, kao probaj malo i navukla se posle godinu dana na mnogo jace droge, i dan danas se drogira i radi kao prostitutka u Pancevu, unistena totalno, a kada je gostovala u emisiji vidi se da je bila na necemu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back