Kafana "Žalosna sova"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ANA,ANA,ANA,ANA

Secas se ovoga?

Naravno da se secas... E vidis treba mi tvoja pomoc, iako sam dole napisao da nisam siguran da li cu da nastavim ipak sam odlucio da hocu, ali mi treba tvoja pomoc... nabroji mi glavne likove (onih 5-6 koliko ih ima) i kratak opis njihovog karaktera. Znam da i ti hoces da vidis nastavak, a dobro sam inspirisan. Bice romansa,drama....

Otiđoh na Gangnam style kad ono XD

2wpj7me.jpg

ANA,ANA,ANA,ANA

Secas se ovoga?

Naravno da se secas... E vidis treba mi tvoja pomoc, iako sam dole napisao da nisam siguran da li cu da nastavim ipak sam odlucio da hocu, ali mi treba tvoja pomoc... nabroji mi glavne likove (onih 5-6 koliko ih ima) i kratak opis njihovog karaktera. Znam da i ti hoces da vidis nastavak, a dobro sam inspirisan. Bice romansa,drama....

ASDFGHJKJHGFDSD!!!! KAKO OVO NISAM VIDELA PREEE?!!?!? ((zato sto ne dolazim u kafanu -.-))

MORAS DA NASTAVIS!! MORASSSS!! *-*

Umm... hoces ovde da ti pricam o njima ili PP?
(btw sada ih ima 9 u grupi ali nabrojacu ti... "glavnih" 7. moze?)

ASDFGHJKJHGFDSD!!!! KAKO OVO NISAM VIDELA PREEE?!!?!? ((zato sto ne dolazim u kafanu -.-))

MORAS DA NASTAVIS!! MORASSSS!! *-*

Umm... hoces ovde da ti pricam o njima ili PP?
(btw sada ih ima 9 u grupi ali nabrojacu ti... "glavnih" 7. moze?)

Ma posalji mi na PP imena i opis njihovih licnosti (verujem da znas jako puno xD), a sto se tice fizickog izgleda naci cu ih na google :D

I just love this!!!

tumblr_m2nncfSaZn1qjlrc4o1_500.jpg

tumblr_m2nncfSaZn1qjlrc4o2_250.gif
tumblr_m2nncfSaZn1qjlrc4o3_250.gif
tumblr_m2nncfSaZn1qjlrc4o4_250.gif

tumblr_m2nncfSaZn1qjlrc4o5_250.gif
tumblr_m2nncfSaZn1qjlrc4o6_250.gif
tumblr_m2nncfSaZn1qjlrc4o7_250.gif

My anime story for today:
OVA 3 episodes; genre comedy; character the mysterious one; my lover is the cool type; the climax is: your yandere love kills your friends; the ending: your crush confesses love to you.

well, it turned out to be... interesting for ova with 3 eps.. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back