blueangelic
Veoma poznat
- Poruka
- 10.946
ČIKAM TE!KAD SI TOLIKO OPASAN.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ide adresa za kachenje slika www.imageshack.com ili kako vec
ČIKAM TE!KAD SI TOLIKO OPASAN.![]()

, a mi i dalje mlatimo praznu slamu!... a od gledanja nema selameta!... Dakle, konkretan predlog, molicu!... 
'Bes mi ujnu Draganu ako to ne uradim!...
Ovo dvoje se vec intimiziraju preko P(ropagandnih) P(oruka), a mi i dalje mlatimo praznu slamu!... a od gledanja nema selameta!... Dakle, konkretan predlog, molicu!...
![]()
Skinula sam sliku, možeš da je brisneš iz profila.

obrishesh tako shto idesh na opciju izmeni i izbrishi cei text !!!Oh, God! Lepo izgledaš.Skinula sam sliku, možeš da je brisneš iz profila.
Btw, kako ja sad da obrišem moje???
obrishesh tako shto idesh na opciju izmeni i izbrishi cei text !!!

Već sam obrisala.

ybg, trebao sam da ih snimim !!!
i nemoj da bacash moje slike po netu molim te !!!
![]()

mislim i da sam ja tamo negde mada nisam siguran !!! a mrzi me da prevrcem svih 100 strana !!!Dal' si ti normalan? Nema šanse da uradim tako nešto. Možda ti ovako zvučim blesavo, ali nikad ne bih zloupotrebila tuđe slike!!! U to možeš da budeš siguran 300%.
Btw, moje su okačene na "Slikama forumaša i forumašica". Imam jednu i kad sam bila Titina pionirka.![]()
mislim i da sam ja tamo negde mada nisam siguran !!! a mrzi me da prevrcem svih 100 strana !!!

video sam te videla si me sada josh da me bacish u moj krevet ustvari oterash !!!Bre, nebitno je. Samo sam bila radoznala.
Videla sam te, so what?
video sam te videla si me sada josh da me bacish u moj krevet ustvari oterash !!!

aj stvarno idem, imam osecaj da ce me moja uspavana lepotica ubiti sutra !!!Ajde briši! Ja ostajem sama s mojom kafom.

aj stvarno idem, imam osecaj da ce me moja uspavana lepotica ubiti sutra !!!
aj laku noc i uzivaj u kafi pa se pishemo !!!![]()
![]()
![]()