miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi za neko pice?

ali stvarno mi se pije pivo...
)Hm... aj mozhe....
daj ......hmm....... pivo .... :drunk:

kolega... prijatno...
tajni... koliko redova smem da ti maznem? baš bi mi leglo sad pivo... hladno...
(evo stidim se...ali stvarno mi se pije pivo...
)

E i meni keve mi, aj prva dva reda su tvoja, moze? Ne smem vise da ti dam sta da radim ako se usikas? Jos ces reci da sam te napio pa...........muvao![]()

Gde li je Ven??? Bas sam se uzeleo a nje nigde.....paje negde i vara decake 100%........e bas je F![]()
![]()
jao zamisli da te optužim za nešto što ti nikada ne bi uradio... kakva bi to nepravda bila...![]()

Vens here !!!
pozeleo se mene ili mojih cizmica![]()

O , pa hvala =)kolega... prijatno...![]()
Evo izvoli...........aj pa ziveli, ubi ova vrucina, sreca pa sljaka klima u kafancetu....![]()
![]()
E, ljudi, vidim imate tu dosta piva... pa... ko velim da vam pripomognem!!!
Moze,a?![]()

Pda.....ja sam bre andjeo od coveka (smajli sa oreolom na glavi)......meni je cast devojke vaznija od svega......kako si me samo procitala......pa da nisi ti dzabe Modesti Blejz
p.s. Al samo da obecas da ti mene neces da napadnes?!![]()

Ne moze, vidi kako brzo ide.......evo tebi posebno
![]()

obećavam... (smajli koji je prekrstio prste iza leđa)
![]()

I tebe i cizmica....a jel imas ti klimu u cizmacima....misssiiim malo je hot napolju pa tako.......![]()

imam ventilator na najpogodnijem mestu,pa mi ne smeta vrucina...duva mi odozgo na dole![]()

odoh da se raz'ladim sa jednim hladnim nesom...Mda......nisam ni ja rastao na lijanderu pa da verujem zenama.....mada ako je za dobrobit covecanstva onda ti verujem.(smajli sa veeelikim rogovimaaa).....![]()

Taman sam pomislio ja da duvam al sad kasno ebo te ventilator...........![]()

morali biste da se skidate u kafani...![]()

Nema.... kada su nam uvalili pivo koje nije hladno...nema vajde od ovog piva na slici...odoh da se raz'ladim sa jednim hladnim nesom...