Supertajni
Poznat
- Poruka
- 7.329
Gde nestade Ramajana? Lepo kazem moram sve sam.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni šećeruuuuuuuuuu!![]()
aj,i ja ću pivce da ti pravim društvo....da nastavim od sinoć,pila bambus pa pivo,vesssellooooooooo.............
nije imalo belo samo crveno pa nisam htela čisto,htela sam beli špricer,pošto nije imalo ja smućkam bambus...........a više volim jagnjetinu,ali nećemo u sitnice........
Covece.....bambus..........e to nisam pio ima 100god. mada to je opasno pice, slatko i ume da prevari....................![]()
vidiš kako me razumeš..........![]()
Hahahaha duso pa malkice sam stariji a i prosao sam neke stvari............![]()
znachi srećo iskusan si ti lisac..........![]()
Pa da, odlucna zena koja zna sta hoce a boga mi i sta nece.......![]()
pa tako nekako..........sad sam u nekoj dilemi.........vatra i voda kad se pomeša u horoskopu ne znam šta ću sama sa sobom a kamoli sa drugima.........jbm ti kombinaciju moju lav-škorpija..........![]()
Pfijuuuuuuu, zaebana kombinacija, skoro explozivna.........nisam pametan, ebem li ga, sta ti mislis, postoji li resenje?![]()
S tobom covek mora da bude oprezan, nemam lepo iskustvo sa skorpijama, u stvari imam extra lepo na pocetku ali na kraju je uvek ko ziv ko mrtav.............
lav mi je bre znak podznak mi je škorpija.........šta si ti?
znachi da si lav koji pliva !!!Riba-lav............jel to nesto znaci?![]()