slažem se, još pred doručak, biće veselojabajagi:mozhe, shto zheshtje - to chestje! :wink:millkica:naravski uz kafu, može nešto žešće, za razbudjivanjejabajagi:Sad neshto popi u to ime, naravski samaaaa :wink:![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slažem se, još pred doručak, biće veselojabajagi:mozhe, shto zheshtje - to chestje! :wink:millkica:naravski uz kafu, može nešto žešće, za razbudjivanjejabajagi:Sad neshto popi u to ime, naravski samaaaa :wink:![]()

poraniJo Milorad da...ebi ga zaboravila sam pesmu :?millkica:bilo je i juče u ovo vreme :wink:
da okopa vinograd...jabajagi:poraniJo Milorad da...ebi ga zaboravila sam pesmu :?millkica:bilo je i juče u ovo vreme :wink:

yes! I to kalifornijski :wink:millkica:da okopa vinograd...jabajagi:poraniJo Milorad da...ebi ga zaboravila sam pesmu :?millkica:bilo je i juče u ovo vreme :wink:![]()
i neće nešto lepo da se provede ako se nabodejabajagi:yes! I to kalifornijski :wink:millkica:da okopa vinograd...jabajagi:poraniJo Milorad da...ebi ga zaboravila sam pesmu :?millkica:bilo je i juče u ovo vreme :wink:![]()

Znala sam..u ovo vreme te obichno hvataju bubice,,,ajd polako, dishi duboko, sedi, ev' ti na tu tekilu pa cevchi dok ne donesem malo onog kalifornijskog grozhdja, pa napravim vino, pa...ehhhhhhhh....millkica:hoćuuuu pićeeee !!!!
Chestitamoooooooooooooooooooo, zhiveliiiiiiiiiiiiiii, 4000-ti! Tapsh, tapsh, tapsh.. :wink:millkica:eeeeeeehhhh... dobra je tekila :wink:
ops:Mmozhe, samo se bojim da ne *nagazimo* na neshto ...pi..pi, pi...pi radi uroka..daj vamo taj crveni konchitj i gazi to vino, postala si lenja...cccc :wink:tamo sam gde....:hehe,dobro vi napredujete :wink: krenulo vas![]()
e u to ime ajde ovo grozdje da gazimo ko u stara vremena :wink:
kako lepo ovo zmrcka...gac,gac...U yebote, otpade mi nokat....ma neka netje to niko primetiti...tjut' k'o riba! :wink:tamo sam gde....:hehe,ma malokako lepo ovo zmrcka...gac,gac...
hehe...dobro je...sususu :wink: ajde da zamenimo mestajabajagi:U yebote, otpade mi nokat....ma neka netje to niko primetiti...tjut' k'o riba! :wink:tamo sam gde....:hehe,ma malokako lepo ovo zmrcka...gac,gac...

hehe,ma htela bi ona al-ochi-teske...jabajagi:Miki je u svom svetu *droge, sexa i roken rola...sad dodushe ono tretje ne zna shta je ...al kad se svesne....mikiiiiiiiiii, alo....probud' se!Aman gledaj me u :shock: i ponavljaj:
NETJU VISHE.... :wink:
MIkiliiiiiiiiii, otvaraj te lepe oke...osh da ti pevam?...Osh da ti pevam Zone, Pobegulju...mikiiiiiiii....dolaz' vamo, ovo je imperativ! :shock:tamo sam gde....:hehe,ma htela bi ona al-ochi-teske...jabajagi:Miki je u svom svetu *droge, sexa i roken rola...sad dodushe ono tretje ne zna shta je ...al kad se svesne....mikiiiiiiiiii, alo....probud' se!Aman gledaj me u :shock: i ponavljaj:
NETJU VISHE.... :wink:
a sta se ti pitas(lizachu) :wink:®: