0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Roditelje nemam,Čovečanstvu se odužio,a net?Ma zaludeo me skroz :wink: Živeli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Injaooooooooo, pa ti si onda siroche0077:Roditelje nemam,Čovečanstvu se odužio,a net?Ma zaludeo me skroz :wink: Živeli

Mozh s mojih? :wink:tamo sam gde....:pozdravcic :wink:
jedno s'nogu picence :wink: molim...
Da,sad mi jasno što im drhte rukejabajagi:Injaooooooooo, pa ti si onda siroche0077:Roditelje nemam,Čovečanstvu se odužio,a net?Ma zaludeo me skroz :wink: Živeli![]()
ZHIVELIIIIIIIiiiiiiiiiiiii![]()

0077:Da,sad mi jasno što im drhte rukejabajagi:Injaooooooooo, pa ti si onda siroche0077:Roditelje nemam,Čovečanstvu se odužio,a net?Ma zaludeo me skroz :wink: Živeli![]()
ZHIVELIIIIIIIiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
![]()
![]()
to se valjda-da ochekivati :wink: a pijemo?nasejabajagi:Mozh s mojih? :wink:tamo sam gde....:pozdravcic :wink:
jedno s'nogu picence :wink: molim...
millkica:već sam počela da lutam od ovolikog nazdravljanja![]()
tu sam prodavnicu već obišla, nemaju ništa novo :wink:jabajagi:millkica:već sam počela da lutam od ovolikog nazdravljanja![]()
Valjda si zato umesto u kafanche ushla u prodavnicu donjeg vesha :?

da je malo bilo bi dobrotamo sam gde....:vas malo suncanica-opalila :wink:

millkica:da je malo bilo bi dobrotamo sam gde....:vas malo suncanica-opalila :wink:![]()
hehe-samo vi uzivkajte...jabajagi:millkica:da je malo bilo bi dobrotamo sam gde....:vas malo suncanica-opalila :wink:![]()
Chuj sunchanica :shock: tekilchica more bre :wink:

ko li će da nas vodi kući posle ovog piićaaaajabajagi:Mda, lepo je piti u drushtvu! :wink:
millkica:ko li će da nas vodi kući posle ovog piićaaaajabajagi:Mda, lepo je piti u drushtvu! :wink:![]()
![]()
jabajagi:millkica:ko li će da nas vodi kući posle ovog piićaaaajabajagi:Mda, lepo je piti u drushtvu! :wink:![]()
![]()
Za dva *pacijenta* sam sigurna da tje jedva dovchekati...samo dishi duboko i ne kolutaj tim velikim ochima...plashish me..aloooo :shock:
hoću kući!
ops:ajde još po pićence, pa da skrenu skrooooz negde, malo i do podrumčetajabajagi:A ja bih sad da mi misli malo blude i vrludaju!ops:

millkica:ajde još po pićence, pa da skrenu skrooooz negde, malo i do podrumčetajabajagi:A ja bih sad da mi misli malo blude i vrludaju!ops:
![]()