naravski, pravimo žurku?jabajagi:U petak 13-og tju da lumpujem a ne da rintam! :wink:
Osh i ti?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravski, pravimo žurku?jabajagi:U petak 13-og tju da lumpujem a ne da rintam! :wink:
Osh i ti?![]()
millkica:naravski, pravimo žurku?jabajagi:U petak 13-og tju da lumpujem a ne da rintam! :wink:
Osh i ti?![]()
![]()
verovatno da i to može, videćemo već... najverovatnije da će biti tako 
Ako ja ne stignem...osh ti sama da pravish igranku bez prestanka?millkica:verovatno da i to može, videćemo već... najverovatnije da će biti tako
![]()
ni to mi nije stranojabajagi:Ako ja ne stignem...osh ti sama da pravish igranku bez prestanka?millkica:verovatno da i to može, videćemo već... najverovatnije da će biti tako
![]()
![]()
možda će neko i da naleti :? a ako i ja ne stignem...eee, onda tu belosvetsku im dajemo na poklon, nek se bahanališu ovde,ni prva ni zadnja propuštena. A ko će nam ispričati utiske sa belosvetske ? :?jabajagi:Ako mi izostanemo bitje belosvetska zhurka! :wink:
millkica:eee, onda tu belosvetsku im dajemo na poklon, nek se bahanališu ovde,ni prva ni zadnja propuštena. A ko će nam ispričati utiske sa belosvetske ? :?jabajagi:Ako mi izostanemo bitje belosvetska zhurka! :wink:
:wink:o.k. baci kosku... :wink:jabajagi:millkica:eee, onda tu belosvetsku im dajemo na poklon, nek se bahanališu ovde,ni prva ni zadnja propuštena. A ko će nam ispričati utiske sa belosvetske ? :?jabajagi:Ako mi izostanemo bitje belosvetska zhurka! :wink:
jabajagi!!!:wink:
samo pazi na taj prst :?

jasno i glasno, ništa ne sme da promakne :?jabajagi:taj prst je od vitalnog znachaja, nish ne brini! :wink: za izveshtaj tju se posluzhiti pendrekom i mikrofonom!![]()
![]()
Kachenje na lajt-shou i fliperi su za finale ! :wink:millkica:jasno i glasno, ništa ne sme da promakne :?jabajagi:taj prst je od vitalnog znachaja, nish ne brini! :wink: za izveshtaj tju se posluzhiti pendrekom i mikrofonom!![]()
![]()
nije ti loša ideja za one flipere :wink:
i služenje rasonice :wink:jabajagi:Kachenje na lajt-shou i fliperi su za finale ! :wink:millkica:jasno i glasno, ništa ne sme da promakne :?jabajagi:taj prst je od vitalnog znachaja, nish ne brini! :wink: za izveshtaj tju se posluzhiti pendrekom i mikrofonom!![]()
![]()
nije ti loša ideja za one flipere :wink:
uh.. opet ova vrata mi smetaju, bolje da ih otvorimo širom, sve na pogrešna ulazim...jabajagi:Rasol tje da pliva k'o kanalizacija...d' izvinish! :shock:
millkica:uh.. opet ova vrata mi smetaju, bolje da ih otvorimo širom, sve na pogrešna ulazim...jabajagi:Rasol tje da pliva k'o kanalizacija...d' izvinish! :shock:![]()
kafanče ne prokišnjava nigde?![]()
iz podrumčetajabajagi:millkica:uh.. opet ova vrata mi smetaju, bolje da ih otvorimo širom, sve na pogrešna ulazim...jabajagi:Rasol tje da pliva k'o kanalizacija...d' izvinish! :shock:![]()
kafanče ne prokišnjava nigde?![]()
Prokishnjava Miks...prokishnjava odozdo :? vish sad?![]()
:? mogućejabajagi:A da se neko u podrumchetu nije :shock: :shock: :shock: osetish neshto...![]()
millkica:jabajagi:A da se neko u podrumchetu nije :shock: :shock: :shock: osetish neshto...![]()
svašta...možda gazda još nije izbacio ostatak kupusa od prošle godine? ccc...
jabajagi:millkica:jabajagi:A da se neko u podrumchetu nije :shock: :shock: :shock: osetish neshto...![]()
svašta...možda gazda još nije izbacio ostatak kupusa od prošle godine? ccc...
toliko buradi :shock:
ebo te nisam znala da je kafanche u Futogu! Znash onu :
dole kupus, gore nebo,
to je Futog bog te 'ebo! /nasha chuvena narodna/ :wink:
pošto smo otkrile ge je kafanče... živeli...
A po isti morash u podrumche :shock: