zelenooka
Domaćin
- Poruka
- 3.958
Jacques pravi naaajbolju ice kafu...Gde je ta maca? :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mirada:Hvala na kafici... A kakav je to sex pao? Nisam u toku...
)))) ...nisu hteli da se sami ispeku :shock:
ja se sexa do sad....... 8-)mirada:Hvala na kafici... A kakav je to sex pao? Nisam u toku...
a što ne bi mogla.....Feelgooood:Dobar dan
Može jedna kafica za mene?
whitenicky:lutko pao je sex dok sam spremao kolace)))) ...nisu hteli da se sami ispeku :shock:
![]()

with my girfriend.................................................mirada:S kim?![]()
mirada:kako znas sta volim, umesio si moje omiljene kolace...Svaka cast...![]()

whitenicky:osobe koje su mi drage , osobe koje su mi prirasle za srce ... uvek postujem , cenim i trudim se svojom uslogom da ispunim njihova ocekivanja ...8-)
uhhh ali mi ide ova romantika , ubilo se![]()

8)mirada:To ja delujem inspirativno na tebe...![]()
))))
:wink:tebi bi bilo najbolje da stvoriš harem....a u haremu njih 3-4 najmanje...whitenicky:pa kad sam zaljubljen u tebe ..sta drugo mogu da pishem))))
:wink:
8-)

ja sad očekujem jednu veću porciju voćne salate!whitenicky:osobe koje su mi drage , osobe koje su mi prirasle za srce ... uvek postujem , cenim i trudim se svojom uslogom da ispunim njihova ocekivanja ...8-)
uhhh ali mi ide ova romantika , ubilo se![]()
myche:ja sad očekujem jednu veću porciju voćne salate!
od tebe naravno!
)
ja odavno imam harem i bash me briga za sveLa Compadre018:tebi bi bilo najbolje da stvoriš harem....a u haremu njih 3-4 najmanje...8-)
![]()
![]()
))