KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blackaquarius:
Ma može i Jamb nema veze he he :lol:

dogy style he he nije loše nije loše !!!!!!
nije loshe aaaaa ...

pazi avatara ...

CURSE:
Sreco nemam pojma..nisam ga videla na msn-u juce..a on ne zna da smo se mi jos juce setili da je njemu sutra... :wink:
....cini mi se da je i dalje nesto nervozan...ma nemam pojma....jedino da ga okrenem na mob...ali je mozda stvarno kod neke cice...ko zna... :shock: :)
..Hvala na kafi...kissss... :)

Video sam ja po onom poslednjem jucerasnjem postu da je nesto popizdeo ...nadam se da nije na nas ...sigurno ga neko u firmi iznervirao .... a ako je kod neke cice neka je i ja bih bio sada da mogu :)))) ... sutra cu ga zvati na mob ako se ne pojavi na forumu ....:wink:

Sta radish danas zanimljivo , ples , kafana , jurenje momaka ??!?!? :lol:

he he Žaki je u nekoj avliji u plastu sena sa nekom cicom. Vidiš kako je lepo vreme, pomamile se i cice i frajeri. Udarilo im u glavu je...nje. Nije vrbopuc al kao da jeste ! Sutra je naj...ao kad svrne na krstu, biće lumperajka he he he :lol:

Blackaquarius:
he he Žaki je u nekoj avliji u plastu sena sa nekom cicom. Vidiš kako je lepo vreme, pomamile se i cice i frajeri. Udarilo im u glavu je...nje. Nije vrbopuc al kao da jeste ! Sutra je naj...ao kad svrne na krstu, biće lumperajka he he he :lol:

joj kad sutra dodju cice da mu cestitaju rodjendan ...jedva cekam da vidim neke sa velikim gooozovima :)))

igracu sam za njih :))
belly-1-1.gif

whitenicky:
Video sam ja po onom poslednjem jucerasnjem postu da je nesto popizdeo ...nadam se da nije na nas ...sigurno ga neko u firmi iznervirao .... a ako je kod neke cice neka je i ja bih bio sada da mogu :)))) ... sutra cu ga zvati na mob ako se ne pojavi na forumu ....:wink:

Sta radish danas zanimljivo , ples , kafana , jurenje momaka ??!?!? :lol:

Idem na ples...idem u kafic..i naravno ne bunim se ak naidje neki koji ce me zavesti..mada sam sa tim trecim u manjku...:)...

CURSE:
Ja mislila ali ...sad vidim da je i ona tu....hmmm
..pa nemam pojma gde je Zak ..ali meni nesto mirise da je nesto ljut.... :-?

Ma ti znash da ja volim sve javno da kazem ...nema kod mene cile - mile ..

meni jutros ovde mirishe u kafani na opasan SEX ...jbte sve same zene ....samo Black & White na vas 10ak ... bash nam je lose :))

ATT123274-1-1.gif
JEL HOCETE NEKI SEX ??? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back