whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
nije loshe aaaaa ...Blackaquarius:Ma može i Jamb nema veze he he
dogy style he he nije loše nije loše !!!!!!
pazi avatara ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije loshe aaaaa ...Blackaquarius:Ma može i Jamb nema veze he he
dogy style he he nije loše nije loše !!!!!!
whitenicky:njemu je sutra rodjendan ...sigurno je pobegao sa krstarice da ne bi castio![]()
zavele ga sigurno neka forumashica ....
zelenooka:Mmmm... :-D
Nego, da nije već počeo da slavi rođendan... Žana, jel si sigurna da nije kod tebe?![]()
CURSE:Sreco nemam pojma..nisam ga videla na msn-u juce..a on ne zna da smo se mi jos juce setili da je njemu sutra... :wink:
....cini mi se da je i dalje nesto nervozan...ma nemam pojma....jedino da ga okrenem na mob...ali je mozda stvarno kod neke cice...ko zna... :shock:![]()
..Hvala na kafi...kissss...![]()
naravno...giovaniI:moze jedna,bez secera..
zelenooka:Znam da je sutra, pa se zato i pitam da nije ranije počeo da slavi...![]()
Odličan je onaj nes, baš mi prija, još u ovako finom društvu... :-D :-D
whitenicky:njemu je sutra rodjendan ...sigurno je pobegao sa krstarice da ne bi castio![]()
zavele ga sigurno neka forumashica .... npr.ovakva :
![]()
Zana:@Black... Kako si se ti meni obradovao... Ljubi te teta....![]()
Blackaquarius:he he Žaki je u nekoj avliji u plastu sena sa nekom cicom. Vidiš kako je lepo vreme, pomamile se i cice i frajeri. Udarilo im u glavu je...nje. Nije vrbopuc al kao da jeste ! Sutra je naj...ao kad svrne na krstu, biće lumperajka he he he![]()
CURSE:Niki da ti sapnem...sta ja mislim...pspspspsp.....onu tamo gore sliku..iskvarcuj malo lepoticu...oboji joj kosu u crveno..i ja mislim da je to odgovor na nasu misteriju...![]()
whitenicky:Video sam ja po onom poslednjem jucerasnjem postu da je nesto popizdeo ...nadam se da nije na nas ...sigurno ga neko u firmi iznervirao .... a ako je kod neke cice neka je i ja bih bio sada da mogu))) ... sutra cu ga zvati na mob ako se ne pojavi na forumu ....:wink:
Sta radish danas zanimljivo , ples , kafana , jurenje momaka ??!?!?![]()
Zana:@Nicky....![]()
whitenicky:mislish na ZANU)) !!!
pa tako reci ....![]()
CURSE:Idem na ples...idem u kafic..i naravno ne bunim se ak naidje neki koji ce me zavesti..mada sam sa tim trecim u manjku......
o pa ti si tu lutkice mojaCURSE:Ja mislila ali ...sad vidim da je i ona tu....hmmm
..pa nemam pojma gde je Zak ..ali meni nesto mirise da je nesto ljut.... :-?
CURSE:Idem na ples...idem u kafic..i naravno ne bunim se ak naidje neki koji ce me zavesti..mada sam sa tim trecim u manjku......
CURSE:Ja mislila ali ...sad vidim da je i ona tu....hmmm
..pa nemam pojma gde je Zak ..ali meni nesto mirise da je nesto ljut.... :-?
i teta je tu, jupi!!!Zana:@Nicky..... Nisam vise iskvarcovana. Sada sam bela kao sir!
... Ali mi je zato kosa jos duza...![]()
whitenicky:ma uvek tipova ima .....samo ti njima treba da pridjesh ...to je sada novi hit))