Blackaquarius
Aktivan član
- Poruka
- 1.075
Nego kakvo je to s.anje bilo ?
Gde je Ples ?
A vidim i neki novi klinci došli na krstu. Ima par novih izgleda !
Gde je Ples ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blackaquarius:****** posao, žena, deca he he he
Tebe nije neko vreme bilo, pa sam odlučio da bojkotujem. A i na poslu stalno neka ludnica, retko se dese ovakvi trenutci da mogu da džabalebarim !i trošim im internet uzalud
Kući kad dodjem nije mi do kompa ! Nego sad ću telefon u ruke i na krstu!
oket:Nicky uskoro! Kada napunim 18 godina...
Blackaquarius:Nego kakvo je to s.anje bilo ?
Gde je Ples ?
whitenicky:Pa jednostavno , planuo sam u 1 momentu ... opet neko poceo da mi brishe postove , zakljucavanje tema koje volim , ali ne vredi .... uvek iste stvari se desavaju , zatim razocarao sam se u neke ljude koje sam upoznao u RL ... to su sve zmije ubice koje zive da ogovaraju jedni druge ... pa posle prepricavaju toj osobi koja je bila na tapeti ogovaranja , zatim spanske serije ...ovaj se smuvao sa onom , ova sa onim i tako u krug ...lazi su pocele da se prosipaju , a mene to nervira ... otvorili smo PLES,Sanha i ja forum zvani LUDARA imash u mom profilu medjutim i tamo je krenuo haos ... opet jedna osoba nije mogla da izdrzi i pocela da ***** u RL ... tako da se forum polako raspada ...Inace PLES je u KINI bili smo u gradu pre nekih 10ak dana ... cujemo se preko google talka ... i to je to .... Novi nickovi se pojavljuju i to je cool ... bice zezanja garantujem ti !!! :wink:
oket:Sefe koji ti je vrag?
Blackaquarius:A ostali ........
napustili Krstu zauvek ili posmatraju iz prikrajka, pa čekaju da ogovaraju !!!!!! Il su možda tu negde !
Bio sam razočaran kad si otišao. Nisam to očekivao! Pobesneo sam čak ! Najviše mi je bilo krivo, što sam se sa vama ovde dobro zajebavao, a onda kad si ti otišao, blago rečeno bilo je dosadno.
Blackaquarius:To je bilo i prošlo. Bolja vremena su pred nama !
andja_stay_cool:sta preporucujete za jutros? =)
whitenicky:Pa jednostavno , planuo sam u 1 momentu ... opet neko poceo da mi brishe postove , zakljucavanje tema koje volim , ali ne vredi .... uvek iste stvari se desavaju , zatim razocarao sam se u neke ljude koje sam upoznao u RL ... to su sve zmije ubice koje zive da ogovaraju jedni druge ... pa posle prepricavaju toj osobi koja je bila na tapeti ogovaranja , zatim spanske serije ...ovaj se smuvao sa onom , ova sa onim i tako u krug ...lazi su pocele da se prosipaju , a mene to nervira ... otvorili smo PLES,Sanha i ja forum zvani LUDARA imash u mom profilu medjutim i tamo je krenuo haos ... opet jedna osoba nije mogla da izdrzi i pocela da ***** u RL ... tako da se forum polako raspada ...Inace PLES je u KINI bili smo u gradu pre nekih 10ak dana ... cujemo se preko google talka ... i to je to .... Novi nickovi se pojavljuju i to je cool ... bice zezanja garantujem ti !!! :wink:
Blackaquarius:Baš mi je bilo krivo što je sve puklo.
Mislio sam da je ok ekipa ali izgleda da sam gadno pogrešio. Ogovaranja mrzim! Na 4035 strani možeš da vidiš kako sam sjeban bio. Pokušavao sam još dan dva da dolazim, ali ovi koji me ne poznaju nisu baš bili raspoloženi za priču i ja sam otišao !!!!
Blackaquarius:Ajmo dalje!!!
Što je bilo bilo je!
Jel može jedno pivooo za mene ovde ??? !!!
Blackaquarius:Gde je tetka otišla?
Ne sme da igra poker u skidanje samnom. he he
Najbolje dupe ima ! jes da je starija od mene al baš me briga !
whitenicky:Pogledacu jer nisam pratio desavanja na krstarici u to vreme ..... ali sada nema razloga da ne dolazish , ja sam se vratio ... a polako se i vraca ona stara ekipa koja je neshto i vredela ... Zato brate cooliraj i uzivaj vreme je za zajebanciju ....:wink:
P.S. inace kad budesh free napisihi koju pesmicu na ovoj temi ...mislim da se zove Klub mrzitelja ponedeljka ...ako je nisu zakljucali ..sad cu da pogledam![]()
![]()
ali zato ima alkohola u izobiljuoket:nema konobara, nema muzike, nema zmurke
oket:nema konobara, nema muzike, nema zmurke