KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blackaquarius:
****** posao, žena, deca he he he :lol:

Tebe nije neko vreme bilo, pa sam odlučio da bojkotujem. A i na poslu stalno neka ludnica, retko se dese ovakvi trenutci da mogu da džabalebarim ! :lol: i trošim im internet uzalud

Kući kad dodjem nije mi do kompa ! Nego sad ću telefon u ruke i na krstu!

Po ko zna koji put sam pokushao da odem sa foruma , mnogi ljudi su se razocarali ... cak su me neki nagovarali da obrishem ovaj nick ..srecom nisam to uradio jel te osobe koje su me nagovarale su klasicni izgubljeni slucajevi za posmatranje ....vratio sam se iz pakla i nastavio svoju ludoriju na svastari ... ma meni je potrebno mesto za zezanje i ubijanje dosade ,a ovo je idealno mesto ... All the best & welcome back :wink:

A ostali ........

napustili Krstu zauvek ili posmatraju iz prikrajka, pa čekaju da ogovaraju !!!!!! Il su možda tu negde !

Bio sam razočaran kad si otišao. Nisam to očekivao! Pobesneo sam čak ! Najviše mi je bilo krivo, što sam se sa vama ovde dobro zajebavao, a onda kad si ti otišao, blago rečeno bilo je dosadno.

Blackaquarius:
Nego kakvo je to s.anje bilo ?
Gde je Ples ?

A vidim i neki novi klinci došli na krstu. Ima par novih izgleda !

Pa jednostavno , planuo sam u 1 momentu ... opet neko poceo da mi brishe postove , zakljucavanje tema koje volim , ali ne vredi .... uvek iste stvari se desavaju , zatim razocarao sam se u neke ljude koje sam upoznao u RL ... to su sve zmije ubice koje zive da ogovaraju jedni druge ... pa posle prepricavaju toj osobi koja je bila na tapeti ogovaranja , zatim spanske serije ...ovaj se smuvao sa onom , ova sa onim i tako u krug ...lazi su pocele da se prosipaju , a mene to nervira ... otvorili smo PLES,Sanha i ja forum zvani LUDARA imash u mom profilu medjutim i tamo je krenuo haos ... opet jedna osoba nije mogla da izdrzi i pocela da ***** u RL ... tako da se forum polako raspada ...Inace PLES je u KINI bili smo u gradu pre nekih 10ak dana ... cujemo se preko google talka ... i to je to .... Novi nickovi se pojavljuju i to je cool ... bice zezanja garantujem ti !!! :wink:

whitenicky:
Pa jednostavno , planuo sam u 1 momentu ... opet neko poceo da mi brishe postove , zakljucavanje tema koje volim , ali ne vredi .... uvek iste stvari se desavaju , zatim razocarao sam se u neke ljude koje sam upoznao u RL ... to su sve zmije ubice koje zive da ogovaraju jedni druge ... pa posle prepricavaju toj osobi koja je bila na tapeti ogovaranja , zatim spanske serije ...ovaj se smuvao sa onom , ova sa onim i tako u krug ...lazi su pocele da se prosipaju , a mene to nervira ... otvorili smo PLES,Sanha i ja forum zvani LUDARA imash u mom profilu medjutim i tamo je krenuo haos ... opet jedna osoba nije mogla da izdrzi i pocela da ***** u RL ... tako da se forum polako raspada ...Inace PLES je u KINI bili smo u gradu pre nekih 10ak dana ... cujemo se preko google talka ... i to je to .... Novi nickovi se pojavljuju i to je cool ... bice zezanja garantujem ti !!! :wink:

Sefe koji ti je vrag?

Blackaquarius:
A ostali ........

napustili Krstu zauvek ili posmatraju iz prikrajka, pa čekaju da ogovaraju !!!!!! Il su možda tu negde !

Bio sam razočaran kad si otišao. Nisam to očekivao! Pobesneo sam čak ! Najviše mi je bilo krivo, što sam se sa vama ovde dobro zajebavao, a onda kad si ti otišao, blago rečeno bilo je dosadno.

Ma jok bre ... 90% ljudi voajerishe iz prikrajka , to su radili i pre ...podese u opcijama nevidljivi mod i kuliraju ...... znam kako je bilo kad sam otishao ...ovde je bila pustinja blago receno .... na tom novom forumu sam okupio najludju ekipu sa krstarice , ima nekih 50 clanova ..od toga 10 je konstantno ludovalo ...to je bila preslikana svastara ,ali na kojoj je dozovljeno bukvalno sve ,...ali ne vredi opet u RL se nismo slozili oko nekih stvari tako da je i to otishlo ... Vratio sam se na SVASTARU i ne planiram da odlazim nikada vishe , cak mozda i pojedine likove koje sam upoznao u RL vishe u zivotu ne zelim da sretnem ... shvatish vremenom da nije sve kako izgleda ovde napisano ...ljudi su mashtoviti , slatkorecivi , kulturni , ljubazni i fini na netu ...u RL su slucajevi za posmatranje jer u osnovi oni uopste ne umeju da komuniciraju ,jedino sve ispoljavaju putem pisanja .... :lol:

NO COMMENT .... ako hocesh iskreno , PLES je jedini od njih onakav kakav je na netu takav je i u RL ... :wink:

andja_stay_cool:
sta preporucujete za jutros? =)

Najpre da ti pozelim dobro jutro i lep dan ...
header1-1-1.gif

posle mislim da si zasluzila jednu ness ...

whitecoffee-1-1.jpg

whitenicky:

Baš mi je bilo krivo što je sve puklo.
Mislio sam da je ok ekipa ali izgleda da sam gadno pogrešio. Ogovaranja mrzim! Na 4035 strani možeš da vidiš kako sam sjeban bio. Pokušavao sam još dan dva da dolazim, ali ovi koji me ne poznaju nisu baš bili raspoloženi za priču i ja sam otišao !!!!

Blackaquarius:
Baš mi je bilo krivo što je sve puklo.
Mislio sam da je ok ekipa ali izgleda da sam gadno pogrešio. Ogovaranja mrzim! Na 4035 strani možeš da vidiš kako sam sjeban bio. Pokušavao sam još dan dva da dolazim, ali ovi koji me ne poznaju nisu baš bili raspoloženi za priču i ja sam otišao !!!!

Pogledacu jer nisam pratio desavanja na krstarici u to vreme ..... ali sada nema razloga da ne dolazish , ja sam se vratio ... a polako se i vraca ona stara ekipa koja je neshto i vredela ... Zato brate cooliraj i uzivaj vreme je za zajebanciju ....:wink:

P.S. inace kad budesh free napisihi koju pesmicu na ovoj temi ...mislim da se zove Klub mrzitelja ponedeljka ...ako je nisu zakljucali ..sad cu da pogledam :lol:

f015-1.gif

whitenicky:
Pogledacu jer nisam pratio desavanja na krstarici u to vreme ..... ali sada nema razloga da ne dolazish , ja sam se vratio ... a polako se i vraca ona stara ekipa koja je neshto i vredela ... Zato brate cooliraj i uzivaj vreme je za zajebanciju ....:wink:

P.S. inace kad budesh free napisihi koju pesmicu na ovoj temi ...mislim da se zove Klub mrzitelja ponedeljka ...ako je nisu zakljucali ..sad cu da pogledam :lol:

f015-1.gif

Auuuu pa ko da ste znali ponedeljak mrzim više od svega. Najgori dan !!!!
Uvek ludnica u firmi. Al sutra je petak, a zna se šte sledi posle njega!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back