KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo ovo bi trebalo biti dosta za sve nas :D
AMSTEL-BOTTLES-1.jpg

whitenicky:
@CURSE eto vidish da i ja znam ponekad da budem divan .... a sad ajmo na neki sex :))))

Divan si ti ...a i bilo bi mi dosadno da me ne iznerviras ponekad... :wink: :) ...ali i sam znas da te volim tako blesavog... :)
Sex....:shock: ....sreco danas mozes samo da mi pravis drustvo sa tom limunadom...i da me grlis... jer me jaaakoooo boli stomak... :wink: :) ...

CURSE:
Divan si ti ...a i bilo bi mi dosadno da me ne iznerviras ponekad... :wink: :) ...ali i sam znas da te volim tako blesavog... :)
Sex....:shock: ....sreco danas mozes samo da mi pravis drustvo sa tom limunadom...i da me grlis... jer me jaaakoooo boli stomak... :wink: :) ...

Znam da me volish na neki samo tebi poznat nacin , ali nije problem da ti pravim drustvo ovde u kafani ... u RL tek tamo na prolece ,leto ... ne volim nesto bas ovo jesenje/zimsko vreme ,hladno , kisha ....pu pu pu yebo te bog ..danas je suncan dan :lol:

whitenicky:
Znam da me volish na neki samo tebi poznat nacin , ali nije problem da ti pravim drustvo ovde u kafani ... u RL tek tamo na prolece ,leto ... ne volim nesto bas ovo jesenje/zimsko vreme ,hladno , kisha ....pu pu pu yebo te bog ..danas je suncan dan :lol:

.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D ...

...Niki kad krenem da postujem kao da sampustena lanca..to zaci da sam APSOLUTNO neozbljna... :wink: :) ..i to smo apsolvirali.... :wink: :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back