jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
u jbt...Beli....sape k sebiiiiiiiiiiiiiiiiii :x:x:x...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Smokvica8:Momcovi, cmokici za vas...shkola me zove........neki ljudi nikad ne nauche :-))))))))
:wink:CURSE:...ahh...evo padam ti na grudi...posle dobrog orgazma sa gitarom..![]()
![]()
![]()
![]()
...
))whitenicky:padni mi na grudi ,
neka ti moj od 12cm presudi))
)))whitenicky:poshto si sigurno visha od mene ..... naslonicu ja tebe na neko drvo da ne padnesh)))
CURSE:...uf Niki ti znas da ja volim kad me neko nasloni na drvo... 8-)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)) 
whitenicky:nisam mislio da te streljam , nego da ti pomognem da ne padnesh))
![]()
CURSE:Niki pa ja sam misila da se ja i ti razumemo bez pomocnih pecenica..khm...da razumela sam te...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)))
whitenicky:razumeo i shvatio ....naravno nije mi ni teshko)))
Daj bre nesto da popijemo ... danas je vrucina .... rastura ...mozda sam ja zagoreo od sexa .... ne znam ... ali evo limunada ....
![]()

)))
)
)))whitenicky:@CURSE eto vidish da i ja znam ponekad da budem divan .... a sad ajmo na neki sex)))
Divan si ti ...a i bilo bi mi dosadno da me ne iznerviras ponekad... :wink:...ali i sam znas da te volim tako blesavog...
![]()
Sex....:shock: ....sreco danas mozes samo da mi pravis drustvo sa tom limunadom...i da me grlis... jer me jaaakoooo boli stomak... :wink:...
jacques:poz svima....yebite se ljudi...i neka vam bude lepo.....bye........
CURSE:Divan si ti ...a i bilo bi mi dosadno da me ne iznerviras ponekad... :wink:...ali i sam znas da te volim tako blesavog...
![]()
Sex....:shock: ....sreco danas mozes samo da mi pravis drustvo sa tom limunadom...i da me grlis... jer me jaaakoooo boli stomak... :wink:...

jacques:poz svima....yebite se ljudi...i neka vam bude lepo.....bye........
whitenicky:Znam da me volish na neki samo tebi poznat nacin , ali nije problem da ti pravim drustvo ovde u kafani ... u RL tek tamo na prolece ,leto ... ne volim nesto bas ovo jesenje/zimsko vreme ,hladno , kisha ....pu pu pu yebo te bog ..danas je suncan dan![]()
..i to smo apsolvirali.... :wink: