KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jacques:
za tebe samo najbolje i najsladje ;)
chocolate-cake2-1.jpg

Pa tek ova slatkoća da mi otvori apetit .. neka .. bolje daj ti nešto slano ....

Baš..............:-D
Nego Žak, ozbiljna sam................slonovi i lavovi su na ćošku pa ti vidi.............ja ih gledam ceo dan.....došla sam na ideju da ih idem pitati treba li im teta u cirkusu..............hahahaha:-D

On kaže "kod nas".........a nema pojma gde sam ja.............jao,jao, jedino ako me nije neko otkucao......ajde Žaki, priznaj.........inače kad dopadneš pod moje škare...............:-D

A ti Niki, dobro,dobro...........ne znam da li da se vređam ili nasmejem...........ako nas "privedu" u cirkus, poslaćemo mi njih i po tebe................i tamo treba da bude disciplina..........:-D

Selena:
On kaže "kod nas".........a nema pojma gde sam ja.............jao,jao, jedino ako me nije neko otkucao......ajde Žaki, priznaj.........inače kad dopadneš pod moje škare...............:-D

A ti Niki, dobro,dobro...........ne znam da li da se vređam ili nasmejem...........ako nas "privedu" u cirkus, poslaćemo mi njih i po tebe................i tamo treba da bude disciplina..........:-D

Neka me zatvore sa tobom u kavez necu se zaliti :)))) !!!! ;-)

gde je moje mleko u prljavoj casi? hocete li i za mene da nabavite jedan kavez? ja bas ne volim da sam u kavezu... volim da sam slobodan, da se smejem... da moje reci lete nosene vetrom u dalek... ma sta ja to pricam? sad sam jeo najbolju telecu corbu u svom zivotu... keve mi... :-D

POP Mare:
Pa cujem neke ih zene okupirale... sacekacu ja jos malo :)

Pošto me je Niki iznervirao sa svojim "komplimentima", smatraj da više neće biti okupiran sa moje strane........:-D
A i šta će ti Guarana...........baš mi je bezveze..........nego otvoriću ja frizeraj, pa dođi kod mene na čašicu razgovora........a i friz.......:-D

Selena:
Pošto me je Niki iznervirao sa svojim "komplimentima", smatraj da više neće biti okupiran sa moje strane........:-D
A i šta će ti Guarana...........baš mi je bezveze..........nego otvoriću ja frizeraj, pa dođi kod mene na čašicu razgovora........a i friz.......:-D
Primamljiva ponuda... kako da te odbijem :P
Jos pogotovo sto si rekla da nisi plavusa...imas + :)
Evo stizem trcecim korakom :)

Samo da me zena ne vidi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back