NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
jacques:za tebe samo najbolje i najsladje
![]()
Pa tek ova slatkoća da mi otvori apetit .. neka .. bolje daj ti nešto slano ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jacques:za tebe samo najbolje i najsladje
![]()
Selena:Videla sam da sam ti nedostajala tj. javljeno mi je.................:-D

NatasaNatasa:Ja sam gladna .. mnogo sam gladna .. jel moze nesto lepo za mene.
)) !!! :razz: Jel moze ?jacques:@Selena
:shock:.....ja vidim ruzicaste slonove.....ali samo u odredjenim situacijama....
@NN
za tebe nesto konkretno![]()
!!!!jacques:@Selena
:shock:.....ja vidim ruzicaste slonove.....ali samo u odredjenim situacijama....
@NN
za tebe nesto konkretno![]()

jacques:A jel` treba da mislim na nesto drugo?....na neku plavusu?![]()
Selena znam ....cirkus je tu kod nas....nedaleko![]()

Selena:On kaže "kod nas".........a nema pojma gde sam ja.............jao,jao, jedino ako me nije neko otkucao......ajde Žaki, priznaj.........inače kad dopadneš pod moje škare...............:-D
A ti Niki, dobro,dobro...........ne znam da li da se vređam ili nasmejem...........ako nas "privedu" u cirkus, poslaćemo mi njih i po tebe................i tamo treba da bude disciplina..........:-D
))) !!!! ;-)Selena:Ahahahahha...................pa nisam baš sigurna da nećeš..................:-D
POP Mare:Gde je moje energetsko pice... nema danas baksisa od mene :?
whitenicky:Znas da volim plavuse sa dugom kosom :wink:
odmah se setim one lepe slike u svetloplavoj haljini i cvecem u rukama :wink:
Selena:Pa dobro, nek je bar nešto plavo............kad nije kosa, nek je haljina................:-D
Pa cujem neke ih zene okupirale... sacekacu ja jos maloSelena:Vi*š da su zauzeti, ne stignu sve da opsluže................cccc............zabušavaju, pre bi se reklo........:-D

whitenicky:ako nista barem lepe one bele cipele :wink:
POP Mare:Pa cujem neke ih zene okupirale... sacekacu ja jos malo![]()
)) !!! 
Selena:E sad se ljutim.......................pa valjda lepa ja, a ne cipele...........ccccccc............:-D
)) !!! :wink:whitenicky:Mare mutivodo postao si VOAJER)) !!!
![]()
POP Mare:Pa cujem neke ih zene okupirale... sacekacu ja jos malo![]()
Primamljiva ponuda... kako da te odbijemSelena:Pošto me je Niki iznervirao sa svojim "komplimentima", smatraj da više neće biti okupiran sa moje strane........:-D
A i šta će ti Guarana...........baš mi je bezveze..........nego otvoriću ja frizeraj, pa dođi kod mene na čašicu razgovora........a i friz.......:-D