Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
A sta mislis Selena, zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jacques:White domaca sljivka...moze?![]()
))))
jacques:za Lilu naravno ja
![]()
a za Whiteja.....slatka mala plava....![]()
)) , nisam mislio na forumasicu 
McMillan:Lilu je malo nervozna...
Registrovankorisnik:joj bre ne mogu da se skoncentrisem... vi samo o... keksu... i tako stalno... tuc tuc pa tuc... a ja na dijeti...
konobaru, moze nesto za kontracepciju, pardon koncentraciju... ultra jaka turska, bez secera?
Selena:Dobro, pitala sam samo................a kad berber zna sve, sad ću ja da otvorim frizeraj, pa izvolite svi kod mene na šišanje,feniranje,kafu i čašicu razgovora.........da ne kažem trača...........:-D
)) !!! :wink:Selena:Hahahahaha................pa nešto baš i nisam spretna sa škarama, ali četka i fen mi baš leže.........mogu te npr. ofarbati, trajno ondulirati, staviti mokri look ili izvući pramenove.........ali ako baš insistiraš, ošišaću te, ali ne garantujem za posledice...............:-D
p.s. pa jel *oćete frizeraj???
batka_mija:selena, ali ako se i tamo catuje, zatvoricu ti temu ponovo, samo da znas!!! necu vise da popustam!!! mnogo smo vas razmazili!!! :-D
seks... hm, a sta je to seks?whitenicky:Vidim da tebi nije do SEX-a a ona slika u profilu predstavlja sta :shock: ????
batka_mija:ako nekome opadne kosa (celav) da li mu naplacujes puno sisanje ili samo pola? ili, da li postoji mogucnost da covek koji je celav nadje jos jednog celavog coveka i da ta dva sisanja naplatis kao jedno? 1/2 + 1/2 = 1... po toj logici da se vodis...
Registrovankorisnik:seks... hm, a sta je to seks?
)))) 
dzabi:vidim da me cheka nektar, hoce jos neko?
))) !!!