KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jacques:
White domaca sljivka...moze?
sljivovica_big.jpg

Naravno .... od tebe brate nista ne odbijam sve sto nudis je zenskog roda :)))))

Hahahahaha................pa nešto baš i nisam spretna sa škarama, ali četka i fen mi baš leže.........mogu te npr. ofarbati, trajno ondulirati, staviti mokri look ili izvući pramenove.........ali ako baš insistiraš, ošišaću te, ali ne garantujem za posledice...............:-D

p.s. pa jel *oćete frizeraj???

Selena:
Hahahahaha................pa nešto baš i nisam spretna sa škarama, ali četka i fen mi baš leže.........mogu te npr. ofarbati, trajno ondulirati, staviti mokri look ili izvući pramenove.........ali ako baš insistiraš, ošišaću te, ali ne garantujem za posledice...............:-D

p.s. pa jel *oćete frizeraj???

Ma ja se ionako sisam na kratko nemas tu mnogo posla ,a i da pokvaris .... naplaticemo nekao :wink:

batka_mija:
selena, ali ako se i tamo catuje, zatvoricu ti temu ponovo, samo da znas!!! necu vise da popustam!!! mnogo smo vas razmazili!!! :-D

Ti ko milicajac kad me zaustavi zbog prekoračene brzine....."Pustiću vas ako obećate da nećete više brzo voziti"..............ja kažem da ne dajem lažna obećanja..............hahahhaa........ej pa ko je video da se muli u frizeraju, tamo svi divane, pričaju se i prepričavaju aktuelna dešavanja..............posebno ako živiš u manjem mestu............:-D

ako nekome opadne kosa (celav) da li mu naplacujes puno sisanje ili samo pola? ili, da li postoji mogucnost da covek koji je celav nadje jos jednog celavog coveka i da ta dva sisanja naplatis kao jedno? 1/2 + 1/2 = 1... po toj logici da se vodis...

batka_mija:
ako nekome opadne kosa (celav) da li mu naplacujes puno sisanje ili samo pola? ili, da li postoji mogucnost da covek koji je celav nadje jos jednog celavog coveka i da ta dva sisanja naplatis kao jedno? 1/2 + 1/2 = 1... po toj logici da se vodis...

Prvo, ja nisam frizerka već ekonomista, tako da što se naplate tiče, ne sekiraj se, biće naplaćeno, kako - tako, ali će biti..........:-D
Drugo, gde si ti video logiku u frizeraju..........:-D
A pošto su mi ćelavi baš nekako slatki,.......................zadržaću mišljenje za sebe.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back