KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stize espresso
espresso-1.jpg

dragi moji dechki, mozete vi da razbijate mozak koliko zelite, ali nece vam pomoci, mozete da mirisete muvanje, mozete da se hvalite, ili da sumnjate koliko zelite, ali...
vjerujte mi, svaki od vas bi dao sve da moze bar jedan dan da provede sa mnom, a sad...
ne morate vi meni vjerovati...
ionako, ovo sve nema nikakve veze sa stvarnoscu, zato, daj da nesto popijemo i da nazdravimo za babu bez zuba koja je u mladosti lichila na j lo (daleko bilo, pu, pu)
:twisted: :twisted: :twisted:

dzabi:
dragi moji dechki, mozete vi da razbijate mozak koliko zelite, ali nece vam pomoci, mozete da mirisete muvanje, mozete da se hvalite, ili da sumnjate koliko zelite, ali...
vjerujte mi, svaki od vas bi dao sve da moze bar jedan dan da provede sa mnom, a sad...
ne morate vi meni vjerovati...
ionako, ovo sve nema nikakve veze sa stvarnoscu, zato, daj da nesto popijemo i da nazdravimo za babu bez zuba koja je u mladosti lichila na j lo (daleko bilo, pu, pu)
:twisted: :twisted: :twisted:

neko nam se iznerviro
a227.gif

jacques:
vidim ja da mi nikad sliku necemo videti :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Idemo se napiti :(
sljivovica_07-1.jpg

Mislim da se ona ipak tebe uplasila ... ali ona njena recenica te pogodila priznaj , svako od vas bi pozeleo da provede barem jedan dan samnom :)))) !!!! :shock: To tebe sada kopka, kako li izgleda ta baba ili devojcica .

Inace @dzabi i bolje devojke od tebe (jer sigurno nisi J Lo )su dale svoje slike u profil tako da ne moras da je stavljas mi cemo da te zamisljamo , neko kao babu neko kao devojku .... 8-)

dzabi:
bas ste zapeli sa tom slikom, ali da vam lepo kazem, nisam ni blizu j lo, prije bih rekla da podsecam na kayli, ali nebitno, zamisljajte me kao baba-devojku, to je za sada 'najbolja' kombinacija, zar ne?

Jeste i ja licim na BRED PITA , samo dok nisam stavio svoju sliku onda su mi rekli da sam ružan kao ŠLEPER LOPOVA :shock: !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back