jacques
Buduća legenda
- Poruka
- 29.889
stize espresso
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
diretore:Back to Uniform - jel Nikola? ;-)
!!! Hello from whitenicky ;-)
))) ) !

Idemo se napiti 
dzabi:dragi moji dechki, mozete vi da razbijate mozak koliko zelite, ali nece vam pomoci, mozete da mirisete muvanje, mozete da se hvalite, ili da sumnjate koliko zelite, ali...
vjerujte mi, svaki od vas bi dao sve da moze bar jedan dan da provede sa mnom, a sad...
ne morate vi meni vjerovati...
ionako, ovo sve nema nikakve veze sa stvarnoscu, zato, daj da nesto popijemo i da nazdravimo za babu bez zuba koja je u mladosti lichila na j lo (daleko bilo, pu, pu)
![]()
![]()
![]()
josh ti mene nisi video kad se iznerviram :wink:baraba*:neko nam se iznerviro![]()
....ni za sliku....
jacques:vidim ja da mi nikad sliku necemo videtiIdemo se napiti
![]()
))) !!!! :shock: To tebe sada kopka, kako li izgleda ta baba ili devojcica .dzabi:josh ti mene nisi video kad se iznerviram :wink:
))) !!! 
....mada sta sad....ne grizemo
samo izvoli, mada, imam kovrdzavu kosu, i malo kracujacques:ma ja te zamisljam ovako i gotovo
![]()
dzabi:bas ste zapeli sa tom slikom, ali da vam lepo kazem, nisam ni blizu j lo, prije bih rekla da podsecam na kayli, ali nebitno, zamisljajte me kao baba-devojku, to je za sada 'najbolja' kombinacija, zar ne?
to su pravi fanoviMcMillan:Kajli!
Kajli!Kajli!
Kajli!Kajli!
Kajli!Kajli!
Kajli!Kajli!
Kajli!

dzabi:sto se tiche boljih devojaka, sve je stvar ukusa, ja lichno sebe ne bih menjala ni za jednu ''bolju devojku'' jer nije bash sve ni u fizichkom izgledu...
8-) ;-)veruj mi, mnogo si lepshi od dotichnog pita (fuuuj) :?whitenicky:Jeste i ja licim na BRED PITA , samo dok nisam stavio svoju sliku onda su mi rekli da sam ružan kao ŠLEPER LOPOVA :shock: !
jacques:ma ja te zamisljam ovako i gotovo
![]()
ne znam zasto sumnjas, pa svaka druga devojka tako izgledawhitenicky:E da takva postoji na ovom forumu , oženio bi se po 2 put 8-)
dzabi:ne znam zasto sumnjas, pa svaka druga devojka tako izgleda