whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
Ja da pogresim hehehhehheheh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jacques:nesto ti je ono E na picu naopacke![]()
!!!jacques:A kada smo vec kod Diesela...jeste li pili nekad to? Ako neko ne zna ide pola pivo a pola coca cola....jako je dobro za vrele letnje dane![]()
)) !!!!whitenicky:Nisam pio ,ali imam takve PATIKE)) !!!!
)))) , tipovi su poceli da nose roze i ljubicasto jbte sve poludelo
)) !!!evi:Ja bih jedan nesic, e stvarno bas mi se pije.
@Mare ugasio si ga. Nema Dine mora da je vec nasla nesto starije... A rekla mi je da je nasla vezu za razvod... sudiju..... nece biti ono kao daju vam rok za pomirenje... pa zakazu da ponovo dodjete da vas pitaju da li ste se pomirili.... od toga nema nista. Dobijas kovertu za neki dan na gajbu... samo tvoj potpis i to je to... aaaauuuu, spremi kesh za taksu koja treba da se plati.
Jedino ako hoces ja nesto da ti sredim kod Dinceta..... ono kao kumo nemoj, cekaj jos malo, ma on te voli samo se pravi....
!!!

jacques:video sam pre neki dan neke ludake,jedan u narandzastim a drugi u zelenim patikama...kao dva marsovca
trenutno na nogama imam Asics,a vecina patika koje sam kupio do sada su bile Nike.....
)))

whitenicky:Pa i ja imam ZELENE Reebok sa zutim znakom)))
jacques:to samo potvrdjuje moju prethodnu izjavu![]()
!!!!
livija::shock: koji modni hit..... idi, bre, nicky... najezila sam se..... pljuc....
))) !!!NatasaNatasa:DAJ SVIMA ... na moj račun![]()
))))))))) malo perverzije ,ali evo za sve
Neeeeevi:Ja bih jedan nesic, e stvarno bas mi se pije.
@Mare ugasio si ga. Nema Dine mora da je vec nasla nesto starije... A rekla mi je da je nasla vezu za razvod... sudiju..... nece biti ono kao daju vam rok za pomirenje... pa zakazu da ponovo dodjete da vas pitaju da li ste se pomirili.... od toga nema nista. Dobijas kovertu za neki dan na gajbu... samo tvoj potpis i to je to... aaaauuuu, spremi kesh za taksu koja treba da se plati.
Jedino ako hoces ja nesto da ti sredim kod Dinceta..... ono kao kumo nemoj, cekaj jos malo, ma on te voli samo se pravi....
Ja necu da potpisem... nije fer...
geisha:sta se ovde desava? ko se razvodi? el moze neka kafica nicky?
whitenicky:Naravno lepotice ....stize![]()
Nikogeisha:sta se ovde desava? ko se razvodi? el moze neka kafica nicky?

geisha:hvala nicky, joj sto dobra ova kafa :grin:
))) !!!!