KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja da pogresim hehehhehheheh
150px-Diesel_can_16_photo_angled.jpg

Ja bih jedan nesic, e stvarno bas mi se pije.
@Mare ugasio si ga. Nema Dine mora da je vec nasla nesto starije... A rekla mi je da je nasla vezu za razvod... sudiju..... nece biti ono kao daju vam rok za pomirenje... pa zakazu da ponovo dodjete da vas pitaju da li ste se pomirili.... od toga nema nista. Dobijas kovertu za neki dan na gajbu... samo tvoj potpis i to je to... aaaauuuu, spremi kesh za taksu koja treba da se plati.
Jedino ako hoces ja nesto da ti sredim kod Dinceta..... ono kao kumo nemoj, cekaj jos malo, ma on te voli samo se pravi....

E da , napokon sam kupio patike ... ne one sto sam trazio Reebok ( crne sa crvenim znakom ) nema broja i na kraju sam kupio ADIDAS GOOD YEAR kozne bele sa crnim znakom ... @jacques koji ti sada preferiras model ... sta se nosi kod vas u Novom Sadu ... Bgd je sam u PUMA patikama , sve neki fency likovi :))))) , tipovi su poceli da nose roze i ljubicasto jbte sve poludelo :))) !!!

evi:
@Mare ugasio si ga. Nema Dine mora da je vec nasla nesto starije... A rekla mi je da je nasla vezu za razvod... sudiju..... nece biti ono kao daju vam rok za pomirenje... pa zakazu da ponovo dodjete da vas pitaju da li ste se pomirili.... od toga nema nista. Dobijas kovertu za neki dan na gajbu... samo tvoj potpis i to je to... aaaauuuu, spremi kesh za taksu koja treba da se plati.
Jedino ako hoces ja nesto da ti sredim kod Dinceta..... ono kao kumo nemoj, cekaj jos malo, ma on te voli samo se pravi....
thumbnailB4.jpg
eve za evi :) !!!

-video sam pre neki dan neke ludake,jedan u narandzastim a drugi u zelenim patikama...kao dva marsovca :lol::lol::lol:
-trenutno na nogama imam Asics,a vecina patika koje sam kupio do sada su bile Nike.....
-Ono sto je za Evi,ja placam....:D

evi:
Neeee :( Ja necu da potpisem... nije fer...
E kumo ajde popricaj sa dinom, reci joj nesto... odgovori je... vidis da samnom nece da prica..ali to onako da niko ne zna :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back