Dina81
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Neko me je zvao???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lozhach Ugljena:sta mi bre sledi? Pa ona mene najvise voli! Dzabe secete vene na nju, ona sece zamnom!
POP Mare:E posto sam se smirio i kafana ponovo radi normalno, da vidim ko hoce da pije sa
![]()
Nikijem Lozachem i samnom![]()
Skini sesirice!!!POP Mare:E posto sam se smirio i kafana ponovo radi normalno, da vidim ko hoce da pije sa
![]()
POP Mare:E posto sam se smirio i kafana ponovo radi normalno, da vidim ko hoce da pije sa
![]()
)) secam se ove zurke , sve zene su poludele za nama !!!
)A sto bih ti verovala na rec??? Hocu dokazLozhach Ugljena:hahahaha pa kad nas slika bre? Jel to posle one zurke kad nismo znali ko je s kim? A lepsi sam u prirodi Dina veruj mi!

POP Mare:Eh bese to dobra zurka... uspomene
Dina zeno moja, jer me ti to varas sa lozacem... DA CUJEM!
)) !!!Ne dragi naravno, samo ti vracam za ono od pre neki danPOP Mare:Eh bese to dobra zurka... uspomene
Dina zeno moja, jer me ti to varas sa lozacem... DA CUJEM!

Ali mene nikad nijedna nije prevarila! Odoh da se utesim...Dina81:Ne dragi naravno, samo ti vracam za ono od pre neki dan![]()
Lozhach Ugljena:Ma odkud se ovo zove varanje? Samo smo se malo ljubili, to nikako nije varanje!![]()
)))
A sto si me stipkao ? Kako to zoves? ...cccc... Mislila sam da me volis!Lozhach Ugljena:Ma odkud se ovo zove varanje? Samo smo se malo ljubili, to nikako nije varanje!![]()

))) , a sada cuvena kuhinja nasih ortaka iz Blok 70
))
nenadm:JA BI JEDNU KAFU,PA DA IDEM

))