Ok ok...sve je ok...tu sam...Zak...delimo tortu...Black...sve je reseno..Silver pevacu ti i svirati na uvce..... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jacques:ja necu ni pokusavati....meni ionako nema spasa...ali mogu se probati iskupiti sa....
![]()
![]()
a ja kazzem a!:e deco
izvi`nte shto se mesham
ali onaj screensaver na ulazu ....
odlepitju...keve mi!
Blackaquarius:Daj pivo za pomirenje! Curse je jedna jako fina devojka tako da nemojte da mi je ljutite da nebih napravio belaj. Sam joj se jos jednom izvinjavam, sto nisam bio dzentlman vec prostak, posto nisam takav u Rl za one koji me ne poznaju
zar ja??????...a neeee...nesto si se ti tu zabunila.....to mora da je bio onaj drugi jaCURSE:Zak ja te gledam stvarno kao jednog od najboljih ortaka ovde u virtuelnom svetu...nisam znala da nisi shvatio to..posto si bio tu kad mi je stvarno bilo frka...i pomogao mi da vratim osmeh na lice....eto...mislila sam da si to shvatio...
hvala za pivo, vraticu se kad zavrsim sa poslomjacques:@Black
posto si prostak....evo ti toceno pivo
![]()
...jedan screensaver ubio dve radoznale macke!!!!CURSE:koji sad screen saver?...jao bre ljudi moram da se tusiram...i sve mi u glavi ona:"radoznalost je ubila macku"....![]()
![]()
![]()
![]()
padalica:...jedan screensaver ubio dve radoznale macke!!!!
Hoces li ti da nam objasnis ili da bas kazem AAAAAAAA?!?!![]()
jacques:opala.....Curse i Black odlaze u isto vreme...kao imaju posla....tztztztz....hajde nemojte se skrivati od nas...ionako sve znamo sta se desava![]()
jacques:nja nja nja nja nja....nikad necete saznati![]()
jacques:aham....izgleda to `vako![]()
a ja i dalje![]()
Ma jok...odmah pocni da pravis tortu na 16 SPRATA..jacques:bolje da ondadok jos mogu....![]()