KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i tako Ludica krenula da donosi pice
pic006.jpg

UPS

Samuraj:
LUDICA:
Samo ostatci danasnjeg svedskog stola: Krilca slepog misa, bataci gavrana i crvi u ribljem ulju.
PA STA SE GADIS PETAK JE 13-TI BIO!
Davaj te Gavranove batake ovamo,
od tolikog piva sam postao GLADAN.
Evo i Jeasus nadje neke grickalice u arhivi...A mogu ti reci i bataci su ukusni, pravile ih jutros one cure, Milkica i Jabajagi, izgleda da imaju smisla...

LUDICA:
Samuraj:
LUDICA:
Samo ostatci danasnjeg svedskog stola: Krilca slepog misa, bataci gavrana i crvi u ribljem ulju.
Evo i Jeasus nadje neke grickalice u arhivi...A mogu ti reci i bataci su ukusni, pravile ih jutros one cure, Milkica i Jabajagi, izgleda da imaju smisla...
Mmmmmmm....što su dobri.
Jel ima još toga, ili je ovo sve???

LUDICA:
Samuraj:
LUDICA:

njam njam

jos preliv od mirodjije i prste da polizes

spicy_chicken_legs_172x189.jpg

jeasus:
LUDICA:
Zao mi je, nestalo, danas je to bilo trazeno, znas kad nam se citava kafana napunila...
Cak smo morali i crne macke sto su se setale ispred kafane da koljemo i pecemo..ebiga :roll:

pa zar si zaboravila da sam ja kuvar???

spremam po zelji :D
E vidis stvarno, nego brinem se sto su ljudi prestali da piju, propade nam kafana...
Ajd da je ja spasem, daj jedan..hm...sex on the beach 8)

Samuraj:
LUDICA:
Zao mi je, nestalo, danas je to bilo trazeno, znas kad nam se citava kafana napunila...
Cak smo morali i crne macke sto su se setale ispred kafane da koljemo i pecemo..ebiga :roll:

Ma nema veze otkuda je meso, :roll:
samo je bitno da je meso na stolu. :twisted:
Dok je mesa i bifteka ima da traje žurka.
E prirodnog mesa vec i ima, donecu ti jedno pilence, sveze, meko, tek izvadjeno iz rerne! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back