KAFANA "SVASHTARA"

• Začetnik teme Začetnik teme oxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bhc33:
evo neznam sa lulama al sam smotao jednu 8)

kah..kah..

u bre ovo ona forumashka :roll:

e sad je sve mnogo bolje 8)

i bre tek sad cju da dobijem inspiraciju za razna podpitanja :roll:

jao vidi kako izgleda forum odozgo...

teme pa sobe pa poruke ko neki organizam eboye 8)

ziv bre ovaj forum a mi kap krvna zrna 8)

Zelena je planetica nasha, u kafani razbija se...

millkica:
jabajagi:
millkica:

Nemoj ti meni *Bro jutro*, nego metji tu kafu...boli me glava :cry: ...da sam normalna, sad bih poludela....sva sretja da sam to davnoooo obavila! :wink:
evo saće...još da zakuvam... :wink:
nego... miriše li ti nešto čudno ovde u kafančetu?
Aham...nego boli me glava pa ne mogu da odredim *aromu*....mda, kandishe neka hemija...a? :roll:

jabajagi:
millkica:
jabajagi:
millkica:

Nemoj ti meni *Bro jutro*, nego metji tu kafu...boli me glava :cry: ...da sam normalna, sad bih poludela....sva sretja da sam to davnoooo obavila! :wink:
Aham...nego boli me glava pa ne mogu da odredim *aromu*....mda, kandishe neka hemija...a? :roll:
ma neki miris, nije duvan... nego...izgleda da je neko hteo da nam otme oblak.. bilo je letenja ovde noćas :roll:
izvolte smrtušica...

millkica:
jabajagi:
millkica:
jabajagi:
millkica:

ma neki miris, nije duvan... nego...izgleda da je neko hteo da nam otme oblak.. bilo je letenja ovde noćas :roll:
izvolte smrtušica...
Si normalna...nedamo nas stratokumulus po cenu zhivota! :shock: TAKO?....tako! :wink: ...srrrrrrrrk, mmm divnooooog li jutra a josh Petak..dan za.. :wink: ...ma ubio se za cementaru-smrtushicu! :shock:

jabajagi:
Shta tje nam ko?
Vish da je atmosfera tako opushtena ...nirvana nachisto...proshle nedelje nisi mogla do shanka da se probijesh, a sad mozhemo da igramo stoni tenis! :wink:

Daj vamo te tekile pa da se razularimo i igramo malo gluvih telefona!

Mozh? :roll:
kako mi prija mir i tišinaaaa...
da kažemo gazdi da pribavi i neku ležaljku za terasu :roll:

millkica:
jabajagi:
Shta tje nam ko?
Vish da je atmosfera tako opushtena ...nirvana nachisto...proshle nedelje nisi mogla do shanka da se probijesh, a sad mozhemo da igramo stoni tenis! :wink:

Daj vamo te tekile pa da se razularimo i igramo malo gluvih telefona!

Mozh? :roll:
kako mi prija mir i tišinaaaa...
da kažemo gazdi da pribavi i neku ležaljku za terasu :roll:
Nemo' molim te...kako sam se dohvatila ove boce...kako tju lezhetjki na ledjima? :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back