Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio je pevač u SOAD, jermenska klapa u SAD. Genijalan je. Sam piše tekstove, komponuje i svira, prethodni album Elect the dead je skoro ceo sam odsvirao, mislim da je samo Tom Morello, givši gitarista RATM svirao osim njega na snimcima.

Синоћ сам схватио, кад сам куцао име на гуглу, одкуд ми је глас познат, па хтедох да се вратим и напишем, ал би ме срамота...:rumenko::hahaha:

A ja nešto kontam, Elect the dead je još iz 2007. i posle toga je snimio još par albuma. Ali Elect the dead mi je ipak omiljeni, eto mi je i himna u potpisu. :lol: Ne sporim, sve što ke uradio je odlično, Harakiri mi se stvarno sviđa, ali Harakiri zahteva određeno raspoloženje za slušanje...

Бојим се да сам само љубитељ, а не и познаваоц музике генерално... Чак и бендови и појединци које сам у оним годинама пасионирано слушао су за мене тек имена и звук... не знам ни године ни албуме ни састав ни ништа...

Баш вала катастрофа... иначе не гледам телевизор, али, ево, данима ми једно уво одвојено и слушам вести...
За оплакати...

Pazi, decenijama puštaju divlju gradnju uz samu obalu, vikendice bez ijedne jedine dozvole, iz kojih se izbacuje razno đubre, naravno da su nam vodotokovi ruinirani. Čačani su pustili branu, oni su se spasli, ali su zato sredili sve nizvodno, malopre mi neki Sirčani pričaju da ove godine neće imati šta da skinu sa njiva, da već počinju da štede žitarice.

Мах... Деценијама са свашта пушта... глође се све и са свих страна... а оно што се види је тек вршуљак свега што се ради...
Мене искрено чуди како и трајемо уз оволико наопаког света...

Kaže, na jednu bubašvabu koju vidiš, ima ih još 1.000.000 koje ne vidiš. Ono prošli put kad je padala kiša, tako je lepo pročistila i kanal preko kog je jedan bespravno napravio prelaz (jer da je tražio dozvolu, tražili bi mu jednu deblju cev, ne dve tanje koje je imao odnekud) i korito lokalne rečice u koje bacaju šut, leševe, klanični otpad... Sad je prohodan taj vodotok, ali bunari još neko vreme neće biti za upotrebu.

Ma,...
то9лико сам се којечега нагледао овде, а тек наслушао тога шта се све ради... наопаки смо на све стране... ал' ваљда се после овог макар делом уразумимо...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back