Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10168234_10152187192304093_3139247677514127438_n.jpg

Nisam mogla da prestanem da se smejem kad sam to videla, morala sam da podelim negde...

Srećan dan nerada. :aha: Meni, dan skoro kao svaki drugi. U stvari, kao da je subota, kad radimo mi, a ne rade banke i većina prodavnica po gradu.

:hahaha:
Мене је то увек бунило... празник рада а нерадом се слави... неко ми је чак и објаснио, али, није ми било нарочито уверљиво па сам и заборавио...
А уранак је друго...

не него неких... условно речено, људи, који и горе ствари раде без икакве потребе и разлога, без циља другог до личне и умоболне забаве... него... ето, и са људима и страшније ствари раде, а они који би требали то да виде и покажу... игноришу...
А најцрње од свега је што тек по неки ситан комад целе слике доспе до јавности...

Деградација човечности и разума иде руку под руку с напредком...
Таква је наша природа...
Таква је парабола чијем се силазном крају све брже примичемо...

Dobro veče Nišlij(k)e :kpozdrav:
Htela sam nešto da vas pitam.
Tražila sam nešto na gugletu i među slikama vezanim za krst, između ostalih, pojavila se i ova

krst.jpg

kad sam otišla na sajt odakle je slika, videla sam ovaj text

http://www.niscafe.com/index.php/magazin/niscafe-vesti/381-u-nisu-najveci-krst-u-evropi.html

Ne zvao se ja Dragan

Samo se vi smejte, ali tako će biti. Ovako nam je „pripretio” naš domaćin u Nišu koga smo posetili povodom vesti da će upravo on, biznismen iz ovog grada, finansirati izgradnju osamdeset metara visokog krsta na brdu iznad ovog grada.
Biće tu i pravi zabavni park, hoteli, goste će posluživati konobari u rimskim togama, dok će na brdu preko puta biti postavljeni laserski zraci koji će obasjavati krst ,
a sve povodom obeležavanja jednog dana od pre sedamnaest vekova, kada je rimski car Konstantin doneo ukaz posle kojeg hrišćani više nisu morali da se kriju

Pa reko da pitam, jel taj Dragan, održ'o obećanje?
Hvala.

p.s. članak je iz 2010e

Сваки екосистем при наглом и шетном порасту бројности неке врсте налази начин да се тог.. вишка отресе...
У сваком систему постоји равнотежа коју ми јако дуго безумно нарушавамо, а као врста смо овде јако кратко и јако агресивно...

Age-of-Man-wiki.jpg

Па ваља погледати и повући неку паралелу између ове две проекције

Image10.gif

CausesGraphKatie.jpg

Истина... кадри смо са невероватне ствари, али тек појединачно или у форми мањих група... колективно... нисмо ништа друго него... коров... ил каква шуга...

Prilozi

• Image10.gif
    Image10.gif
    4,2 KB · Pregleda: 3
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back