Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne zezaj! :eek: Pazi, otkupljuju ljudi mislim 22din/kg a u kg dođe 27 flaša, info iz prve ruke, pa tamnoputi sugrađani sa velikim kolicima stvaraju privid da nam ne treba, da nema interesovanja. Ali nisam jutros primetila da fali onaj iza male Pekabete i Fedore.

:think: Sklonili su onaj sa gradske terase, znam da se ujutru pred prvi kliring lakše provučem do banke, nisam baš obratila pažnju na onaj tamo kod tebe iza Borjaka, baš ću da pogledam. Gde ih je ono još bilo... Sklonili su onaj sa ugla Jug Bogdanove i O. žrtava, a pitala sam se što mi je tu prazno. :lol: Moguće da još stoji onaj prvi kod šampite. Kažem ti šta je uzrok, nema šta drugo. Dakle, u buduće lepo spakuješ ono što recikliraš u posebne kese i ostaviš ih tako pored kontejnera, neko će ih već odneti tamo gde može da ih unovči. I još jedna info iz prve ruke: Voćna dolina sokovi, naročito bistri od dunje su sam šećer, toliko oksidiraju, da flaše skoro eksplodiraju pod pritskom iznutra, ovi što rade reciklažu imaju rupu na plafonu od čepa.

Kakva zabuna! Mama radi u gvožđari a crtež bi trebalo da je prikaže dok se kupci otimaju o poslednju lopatu za sneg! :zcepanje:

1526922_286494921503080_722969317_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back