perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Sorry, nema slička jer nisam se slikala.![]()
Ma ti si slika i bez slike.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sorry, nema slička jer nisam se slikala.![]()

Jedva sam došla na ovaj forum![]()
Eto, bilo je lepo, doterala sam baš damski, crna suknja, crni sako, karirana crno bela košulja sa otvorenim izrezom tako da mi je dekolte lepo ispao, beli lančić sa srcem u srediniopuštena kosa sa gelom, šminka diskretna
i crne cipele i pismo tašna...eto tako .....i francuski parfem
I namerno zakasnim 15 minuta i kad uđem svi me ugledajukolega mi pomogne da svučem kaputić i eto trpeza na stolu, malo mesa, sira, kupus salata iz bureta, paradajz sa prazilukom, kasnije glavni predjelo, ja naručila junetinu u saftu a ostali naručili roštilj sa pomfritom, na kraju dezert po želji, tako kaže, duvaljka, to ti su orasi u sredini, izmućeni ananas okolo, odozgo šlag sa prelivom ood čokolade, i naravno sok...alkohol ne koristim kada ja vozim...pa muzika lagana, pola zabavna i pola narodna i narod pun restorana, a restoran lep i romantičan u etno dizajnu sa prigušenim svetlima.
![]()

jel ko pisao deda mrazu?
![]()
da slave i da nezaborave.15 min akademskih se ne računa u kašnjenje
Pa tebi je baš fino bilo,drago mi je
I dobro da nisi jela roštilj
A restoran...pa mogu da nagađam koji je![]()

Kod mene nekoliko kilometara dalje su (himelstür ) božićna -nebeska vrata pa ja to odem lično i predam im pismo.
Do sada su uvek ispunjavali želje,videćemo nadalje.

Neću da izdajem ali mislim da sve što sam poželeo to mi se ispunilo a ako mi se ne ispuni onda se potrudum da ih sam ispunim.![]()

Hteo sam da vam napišem nešto nabrzaka ali sam odustao jer znam da neznate da čitate brzo.![]()
u ruke, pa da vidimo....ehej, jesu li ti usta paralizala pa nemaš neke grimase onako? 
Reko ti ja, neko vreba iz prikrajka.
@Nisam ni ja.