Kafana Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, Pero je postao tata jedne male Ljubice. :D

A ja pišem sa nove igračkice, nem' pojma kako bih ga nazvala, je li laptop ili notebook, nije ni bitno, samo da radi... I da je uz njega išao gratis tablet. Zakasnila sam za onaj bolji (i skuplji) u Gigatronu ali šta da se radi, bolje išta nego ništa...

JorgovaNNka, ja čekam utiske samo da znaš:ceka:

Jedva sam došla na ovaj forum :fdlan:

Eto, bilo je lepo, doterala sam baš damski, crna suknja, crni sako, karirana crno bela košulja sa otvorenim izrezom tako da mi je dekolte lepo ispao, beli lančić sa srcem u sredini :D opuštena kosa sa gelom, šminka diskretna :flert: i crne cipele i pismo tašna...eto tako .....i francuski parfem :P

I namerno zakasnim 15 minuta i kad uđem svi me ugledaju :lol: kolega mi pomogne da svučem kaputić i eto trpeza na stolu, malo mesa, sira, kupus salata iz bureta, paradajz sa prazilukom, kasnije glavni predjelo, ja naručila junetinu u saftu a ostali naručili roštilj sa pomfritom, na kraju dezert po želji, tako kaže, duvaljka, to ti su orasi u sredini, izmućeni ananas okolo, odozgo šlag sa prelivom ood čokolade, i naravno sok...alkohol ne koristim kada ja vozim...pa muzika lagana, pola zabavna i pola narodna i narod pun restorana, a restoran lep i romantičan u etno dizajnu sa prigušenim svetlima. :zaljubljena:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back